تنها چیز خوبی که کرونا به ما یاد داد این بود که باید دستهایمان را مرتب بشوییم، درست است؟ اما فراموش می کنیم.
یک مطالعه جدید که آلوده ترین وسایل محل کار را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است، نشان می دهد که دستگیره درها، درب یخچال و درب مایکروفر در محل کار ۳۰ برابر بیشتر از توالت باکتری دارد.
این تحقیقات سطح باکتریها را در قسمتهای کثیف محل کار با سطوح توالت مقایسه کرد. این تیم تحقیقاتی از یک سیستم مانیتورینگ Hygiena ATP برای آشکار کردن تعداد آلودگیهای باکتریایی روی سطوح استفاده کرد و دریافت که تلفنهای همراه دلیل اصلی میکروبها هستند. اما دستگیرههای در، آلوده ترین مکان ها در محل کار هستند. درب یخچال، درب مایکروویو، صفحه کلید، کتری یا دستگیره چای ساز ، شیر آشپزخانه و تلفن نیز محل تجمع باکتری هستند.
اما چگونه می توان از انتشار میکروب های مزاحم جلوگیری کرد؟
علاوه بر شستن دستها، باید مطمئن شویم که مرتباً سطوح و دستهها را ضدعفونی میکنیم، تا مبادا دچار آنفولانزا شویم.
برای ضدعفونی مایکروویو، می توانید آب لیمو و تکه های لیمو را داخل یک کاسه آب جوش بریزید و مایکروویو را به مدت دو دقیقه روشن کنید بعد از اتمام ، آن را با بخار آب داخل آن تمیز کنید.
برای گوشی خود، یک بسته دستمال مرطوب الکلی تهیه کنید و حداقل یک بار در روز آن را پاک کنید.