بازگشت شاخص بورس به کانال 2 میلیون واحدی بعد از دو سال

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش 20 هزار و 492 واحد همراه و وارد کانال 2 میلیون واحدی شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، بورس اوراق بهادار تهران که در سال جدید روند رو به رشد در پیش گرفته، امروز در دومین روز کاری سال با افزایش 20 هزار و 492 واحد به رقم 2 میلیون و 18 هزار و 777 واحد رسید و بدین ترتیب کانال 2 میلیون واحدی را بعد از دو سال بازپس‌ گرفت، اما شاخص هم‌وزن کل بورس با 47 واحد کاهش امروز به رقم 592 هزار و 506 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 7 میلیون و 471 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 14.8 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 899 هزار فقره معامله و به ارزش 9 هزار و 340 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی - ارزشی امروز بیش از یک درصد رشد کردند، اما این دو شاخص با معیار هم‌وزن یک‌صدم درصد کاهش یافتند.

شاخص آزاد شناور امروز 1.1 درصد افزایش یافت. شاخص بازار اول بورس 81 صدم درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس 1.3 درصد افزایش یافت.

امروز نمادهای پتروشیمی خلیج‌فارس، ملی‌مس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، فولاد مبارکه، پالایشگاه تهران و هلدینگ معدنی خاورمیانه به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشته‌اند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل با 206 واحد کاهش به رقم 24 هزار و 513 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک‌میلیون و 347 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 1.2 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 54 هزار معامله و به ارزش 662 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نمادهای فولاد هرمزگان و بیمه پاسارگاد بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند و نمادهای آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس، انتخاب الکترونیک، پتروشیمی تندگویان و صبا تأمین به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشته‌اند.

به گزارش سایت طلا، برخی کارشناسان می‌گویند با توجه به نوسان قیمت دلار در بازار آزاد چشم‌انداز مثبتی پیش‌روی بازار سرمایه گشوده شده و امسال رشد بازار سرمایه رقم خواهد خورد. در عین حال نباید از ریسک و نوسانات بازار غافل باشیم.

دولت با حمایت از بازار سرمایه قصد دارد این بازار را به عنوان یکی از منابع تأمین مالی برای اقتصاد تقویت کند تا فشار مضاعفی به شبکه بانکی برای تأمین مالی سرمایه در گردش تولید وارد نشود.