چه کنیم کباب از سیخ نریزد و سفت نشود؟ + ویدیوی آموزش سیخ گرفتن کباب

درست کردن یک کباب‌ کوبیده خانگی خوشمزه و آب‌دار بدون ریختن از روی سیخ فوت‌وفن‌های خاص خودش را دارد. در این مطلب آموزش سیخ گرفتن کباب کوبیده و نکات مهم در تهیه کباب کوبیده را می‌بینید و می‌خوانید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، درست کردن یک کباب‌ کوبیده خانگی خوشمزه و آب‌دار بدون ریختن از روی سیخ فوت‌وفن‌های خاص خودش را دارد. در این مطلب آموزش سیخ گرفتن کباب کوبیده و نکات مهم در تهیه کباب کوبیده را می‌بینید و می‌خوانید.

نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب‌دار و خوشمزه در منزل به روش حرفه‌ای و دقیقا شبیه آن‌چه کباب‌زن‌های حرفه‌ای در کباب‌فروشی و رستوران‌ها درست می‌کنند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوت‌وفن‌ها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی می‌توانید یک کباب‌ کوبیده خانگی مجلسی حرفه‌ای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن از روی سیخ درست کنید.

برای آموزش طرز تهیه کباب کوبیده روی لینک زیر کلیک کنید:

فوت و فن پختن کباب کوبیده در خانه

۱- گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

۲- یکی از مهم‌ترین سوال‌ها این است که چرا کباب کوبیده سفت می‌شود، یادتان باشد برای این‌که کباب کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید باید در این مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک‌سوم گوشت گوساله داشته باشید. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب کوبیده خشک و سفت و بدون کیفیت می‌شود. گوشت گوسفندی به تنهایی هم سبب چربی بیش از حد و افتادن کباب‌ها از روی سیخ می‌شود.

۳- با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.