سایت خبری طلا

ترفندهایی متفاوت برای نگهداری طولانی مدت از میوه‌ و سبزیجات که شما را متعجب می کند! + ویدیو

منبع: TALA


اگرچه می‌توانیم مواد غذایی را برای مدت طولانی‌ در فریزر حفظ کنیم، اما این به آن معنا نیست که کیفیتش برای همیشه حفظ می‌شود.


به گزارش سایت طلا، این ترفندهای طلایی نگهداری از میوه و سبزیجات شما را متحیر می کند!

VID:20230414-491558617.mp4

برای بسته‌بندی و نگهداری مواد غذایی در فریزر، مواد غذایی باید به خوبی در پلاستیک یا فویل آلومینیومی پیچیده شود و یا در ظروف و کیسه‌های فریزر بسته‌بندی شود. 

سبزیجات

سبزیجات بسته به نوع مصرف آن‌ها از یک ماه تا یک سال قابل نگهداری در فریزر است. برخی از سبزیجات، به ویژه سبزیجات برگ‌دار، باید قبل از یخ زدن تکه تکه و به اصطلاح بلغور شوند. قبل از انجماد سبزیجاتی که آب زیاد دارد، مانند گوجه‌فرنگی، آن را پوره کنید.

چه اصولی را رعایت کنیم؟

برای بسته‌بندی کردن باید به این نکته توجه داشته باشیم که بهتر است سبزیجات سرخ شده را منجمد نکنید.

همچنین توجه داشته باشید که چاقویی که برای برش دادن سبزی به کار می‌رود باید کاملا تیز باشد تا باعث آسیب و له شدن بافت سبزی نشود. هرچه سبزی با چاقوی تیزتری خرد شود، ارزش غذایی آن بیشتر حفظ خواهد شد.

فلفل دلمه ای: سه الی ۴ ماه

کلم بروکلی: یک سال

هویج: یک سال

گل کلم: یک سال

کرفس: یک سال

ذرت: ۸ ماه

لوبیا سبز : یک سال

سبزیجات برگ‌دار: ۸ ماه

قارچ پخته شده: یک سال

قارچ خام: ۸ ماه

نخود: ۸ ماه

گوجه فرنگی: ۳ الی ۴ ماه

کدو حلوایی: یک سال

کدو سبز: ۸ ماه

آووکادو: ۵ ماه

نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر

بیشتر ما گوشتی را که خریداری کرده‌ایم بلافاصله در فریزر می‌گذاریم. تا زمانی که بسته‌بندی ایمن باشد، این ماده غذایی می‌تواند بین دو ماه الی یک سال در فریزر بماند.

بیکن:۳ ماه

گوشت تکه تکه ریز: ۵ ماه

گوشت همبرگر: ۴ ماه

ژامبون: ۲ ماه

جگر: ۴ ماه

کباب: یک سال

سوسیس: ۳ ماه