سایت خبری طلا

آجیل را بدون خیساندن مصرف نکنید!‍ + روش صحیح خیساندن آجیل

منبع: دلتا


تا به حال به خیساندن آجیل و میوه‌های خشک قبل از مصرف آن‌ها فکر کرده‌اید؟ آیا خیساندن بر کیفیت آن‌ها تاثیر می‌گذارد؟


به گزارش سایت طلا، تا به حال به خیساندن آجیل و میوه‌های خشک قبل از مصرف آن‌ها فکر کرده‌اید؟ آیا خیساندن بر کیفیت آن‌ها تاثیر می‌گذارد؟

خیساندن آجیل و میوه های خشک به گفته متخصصان تغذیه، راهی مناسب برای مصرف آن‌هاست. خیساندن آجیل قبل از مصرف ارزش غذایی آجیل را افزایش داده و طعم و مزه بهتری به آن می‌دهد.

اگر به یک میان‌وعده سالم و بی‌نظیر نیاز دارید، آجیل و میوه‌های خشک بهترین گزینه هستند زیرا چربی‌‌های سالم و پروتئین دارند. اما آیا بهتر است قبل از مصرف، خیساندن آجیل و میوه های خشک را مد نظر قرار داد یا خیر؟ آیا این کار واقعا ضروری است؟

متخصصین چه می‌گویند؟

به باور متخصصین تغذیه خیساندن آجیل و میوه های خشک قبل از مصرف آن‌ها ضروری است. خیساندن به غنی شدن آن‌ها کمک می‌کند و محتوای غذایی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

پوشش دانه آجیل از فیتات‌‌ها و اگزالات‌‌ها تشکیل شده است که از جذب مناسب مواد مغذی به‌ویژه ویتامین‌‌های B جلوگیری می‌کند. خیساندن باعث از بین رفتن اثر این فیتات‌‌ها شده و هضم آجیل را آسان می‌کند.

به باور متخصصین میوه‌های خشک مانند کشمش، زردآلو و آلو باید خوب شسته و در آب تمیز خیسانده شوند تا سولفیت‌‌هایی که برای نگهداری آن‌‌ها استفاده می‌‌‌شود از سطح آن‌‌ها پاک شود.

آجیل خام نیز از اسید فیتیک تشکیل شده است که در غلات و حبوبات نیز یافت می‌شود. همان‌طور که خیساندن غلات و حبوبات برای هضم بهتر آن‌ها ضروری به‌نظر می‌آید، خیساندن آجیل و میوه های خشک نیز برای هضم صحیح آن‌ها ضروری است.

عوارض مصرف آجیل بدون خیساندن

اسید فیتیک موجود در آجیل در صورت خیسانده نشدن به مواد معدنی موجود در دستگاه گوارش شما می‌پیوندد. این امر مانع از جذب مواد مغذی در روده می‌شود. این فرآیند همچنین ممکن است منجر به کمبود مواد معدنی در بدن شوند.

علاوه بر این، خیساندن میوه‌های خشک، طعم، مزه و ارزش غذایی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

روش صحیح خیساندن آجیل و میوه های خشک

اگر متقاعد شد‌ه‌اید که میوه‌ها و آجیل‌‌ خشک را قبل از مصرف بخیسانید، بهترین روش برای این کار این است که:

یک ظرف شیشه‌ای دردار بردارید و آن را با آب پر کنید.

آجیل یا میوه‌های خشک را در آن بریزید.

ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه تا ۲ یا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

قبل از مصرف آجیل‌‌ها را با آب تمیز بشویید.

اگر می‌خواهید آجیل‌‌های خیس شده را همیشه در دسترس داشته باشید، فراموش نکنید که آب کدر آن را هر روز عوض کنید تا از فاسد شدن آن‌هاجلوگیری شود.