تصاویری متفاوت از 34 نمایشگاه کتاب؛ حضور حافظ و سعدی در مصلی! + عکس
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) کار خود را آغاز کرده است.
به گزارش سایت طلا، سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشتماه، در مصلی تهران به صورت رسمی آغاز به کار کرد، هرچند به گفته مسئولان اولین خرید از نمایشگاه در بخش مجازی و ساعت شش و پنج دقیقه صبح انجام شده است.
امسال برای دومینبار نمایشگاه مجازی کتاب تهران، همزمان با نمایشگاه حضوری در سامانه ketab.ir برگزار خواهد شد. مزیتی که برای نمایشگاه مجازی کتاب عنوان شده این است که ارائه خدمات ۲۴ ساعته بوده و علاقهمندان در هر ساعتی از شبانهروز که اراده کنند میتوانند کتابهای خود را خریداری کنند و به صورت رایگان کتاب خود را در هر منطقه شهری و روستایی تحویل بگیرند.
همچنین در این دوره از نمایشگاه، برای نخستینبار، کتابفروشان نیز به میدان رقابت ناشران البته در بخش مجازی آمدهاند که به گفته علی رمضانی، قائممقام و سخنگوی سی و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب، این تصمیم برای برطرف کردن شبهه بیاعتنایی به کسب و کار کتابفروشان گرفته شده است؛ هرچند این اقدام مخالفان و منتقدانی نیز دارد.
به گفته مسئولان، علاوه بر ۲۷۰۰ ناشر داخلی در بخشهای عمومی، دانشگاهی و کودک و نوجوان، ۱۰۰ ناشر خارجی نیز در غرفههای نمایشگاه حاضرند تا کتابهایی را که از سال ۲۰۱۵ تا امسال منتشر شدهاند عرضه کنند؛ حدود ۴۵ هزار عنوان کتاب در بخش بینالملل عرضه میشود.
همچنین ۲۰۰ کتابفروش در بخش مجازی حضور خواهند داشت. البته برخی از ناشران هم ترجیح دادهاند صرفا در بخش مجازی حضور داشته باشند.
تخفیف همواره یکی از عوامل برای استقبال از نمایشگاه کتاب است و برخی به خاطر همین تخفیفها به نمایشگاه میآیند. امسال میزان تخفیف در بخش مجازی ۱۰ درصد عنوان شده و تخفیف ناشران داخلی در بخش حضوری تا سقف ۲۰ درصد تعیین شده است.
کشور تاجیکستان هم به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران معرفی شده است.
پایگاه خبری طلا (موسسه فرهنگی فن آوران زرین قلم)حضور شما عزیزان را در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گرامی می دارد.