آیا طلا به روند صعودی بازمیگردد؟
برخی تحلیلگران عقیده دارند تقاضای بالا در بازارهای مهمی مثل هند و چین و همچنین بیثباتیهای اقتصادی قیمت طلا را بین 1980 تا 2000 دلار در ماه ژوئن نگه میدارد.
قیمت طلا در روز پنجشنبه نزدیک به پایینترین سطح دو ماهه خود در نوسان است. بازارها نسبت به افزایش سقف بدهی آمریکا نگران اند، در حالی که قیمت مس در بحبوحه نگرانیها از کند شدن رشد اقتصادی و چشمانداز ضعیف تقاضا کاهش بیشتری پیدا کرد.
پس از اینکه فلز زرد به زیر سطح 2000 دلاری سقوط کرد، قیمت شمش در یک محدوده معاملاتی محدود - 1950 تا 1980 دلار در هر اونس - که در هفته گذشته مشاهده شد، باقی ماند.
قیمت طلا امروز نیز در آستانه سومین کاهش پیاپی هفتگی قرار دارد. تاجران بهدقت پیشرفت مذاکرات درمورد سقف بدهی آمریکا و همچنین سیاستهای آینده فدرال رزرو را زیر نظر دارند.
قیمت هر اونس طلا امروز با 7 دلار کاهش در لحظه تنظیم این گزارش به 1953 دلار رسید.
بازارها انتظار دارند بحران سقف بدهی آمریکا حل شود و سیاستهای سختگیرانه فدرال رزرو ادامه پیدا کند که میتواند تأثیر منفی بر قیمت طلا داشته باشد.
بیشتر بخوانید
جدالی بزرگ میان دلار و طلا / پیروز میدان کدامند؟
ارزش دلار 0.1 درصد کاهش یافته اما نزدیک به بالاترین رقم از هفدهم مارس قرار دارد. سود اوراق بهاردار خزانهداری آمریکا هم به رکورد ماه مارس نزدیک شده است.
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا و کوین مککارتی، سخنگوی مجلس نمایندگان این کشور در روز پنجشنبه به یک قرارداد برای کاهش هزینهها و بالا بردن سقف بدهی 31.4 تریلیون دلاری دولت نزدیک شدند.
بازارها 39 درصد احتمال میدهند فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را 25 واحد در ماه ژوئن افزایش دهد. بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری سرمایههای غیر سوددهی مثل طلا را افزایش داده و تمایل برای آنها را پایین میآورد.
البته برخی تحلیلگران عقیده دارند تقاضای بالا در بازارهای مهمی مثل هند و چین و همچنین بیثباتیهای اقتصادی قیمت طلا را بین 1980 تا 2000 دلار در ماه ژوئن نگه میدارد.
قیمت نقره امروز 0.81 دلار افزایش یافت و به 23 دلار و 10 سنت رسید. پلاتین هم با 0.92 درصد افزایش 1034 دلار و 91 سنت معامله میشود.