پادشاه دنیای گوشی‌های هوشمند انتخاب شد + تصاویر

جدیدترین رتبه‌بندی برترین تولید کنندگان گوشی موبایل در سال ۲۰۲۳ میلادی سرانجام منتشر شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، جدیدترین رتبه‌بندی برترین تولید کنندگان گوشی موبایل در سال ۲۰۲۳ میلادی سرانجام منتشر شد. اگر شما هم قصد خرید یک گوشی جدید را دارید یا می‌خواهید بدانید حال و روز برند موبایل شما چگونه است، این مطلب گجت نیوز به شما کمک می‌کند.

گوشی‌های موبایل به بخش مهمی از زندگی ما تبدیل شده‌اند. بسیاری از ما برای تفریح، کار، مطالعه، عکس گرفتن و … از این گجت‌های کاربردی استفاده می‌کنیم. انتخاب برند مناسب برای گوشی هوشمند می‌تواند کمی چالش‌برانگیز باشد. این مورد برای کاربران ایرانی، قابل لمس‌تر است و با توجه به هزینه‌های بالای خرید گوشی‌های هوشمند، دقت بیشتری مورد نیاز است. در این مطلب گجت نیوز ما برترین برندهای موبایل در سال ۲۰۲۳ را برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم تا انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

لیست بهترین برندهای موبایل در سال ۲۰۲۳

در این مطلب ما نگاهی عادلانه به برندهای تولیدکننده موبایل خواهیم داشت و با هم سراغ بررسی نقاط قوت و ضعف آن‌ها خواهیم رفت. اگر حس می‌کنید جای برندی در این لیست خالی است، بهتر است در بخش نظرات با ما همراه شوید و نام برند و دلایل مورد نظرتان را بنویسید.

یادتان باشد در این لیست ما به فروش گوشی‌ها کاری نداریم و اولویت اصلی ما کیفیت آن‌ها، رضایت کاربران و بازار هدف گوشی است. با گجت نیوز همراه بمانید.

۱۰. هواوی؛ ضعیف‌تر از همیشه اما همچنان قدرتمند!

اگر ماجراهای تحریم هواوی اتفاق نمی‌افتاد، احتمالا هواوی امروز در این مطلب به جای رتبه دهم، برای به دست آوردن رتبه اول می‌جنگید. اما حالا با وجود تحریم‌هایی که هنوز پابرجا هستند، این شرکت دیگر مانند گذشته انتخاب اول کاربران نیست. با این وجود گوشی‌های هواوی همچنان به دلیل همکاری مستقیم این شرکت با لایکا برای عاشقان عکاسی و فیلم‌برداری همچنان جزو انتخاب‌های برتر هستند. تصاویر ثبت شده توسط پرچم‌دارهای هواوی می‌توانند سخت‌گیرترین کاربران را هم راضی کنند و یک جایگزین مناسب برای دوربین‌های نیمه‌حرفه‌ای باشند.

تنها ویژگی گوشی‌های هواوی دوربین قدرتمندشان نیست و با وجود پردازنده‌هایی قوی، سیستم عاملی روان و ویژگی‌های فنی جذاب برای کاربران، گوشی های برند هواوی همچنان جزو بهترین‌های بازار هستند. رزولوشن نمایشگر گوشی‌های این شرکت بالا است و در نمایش رنگ‌ها بسیار خوب عمل می‌کند. یکی دیگر از نقاط قوت گوشی‌های این شرکت عمر بالای باتری‌شان است که کاربران را از حمل شارژر دور می‌کند.

تعهد هواوی در استفاده از تکنولوژی‌های جدید و خلاقانه باعث شده همچنان برخی از کاربران به گوشی‌های این شرکت وفادار بمانند. البته در کنار اشاره به نقاط قوت این برند چینی، باید سراغ نقاط ضعفش هم برویم. تحریم‌های آمریکا باعث شده‌اند هواوی مشکلاتی در زنجیره تامینش داشته باشد و بسیاری از گوشی‌هایش از تکنولوژی 5G بهره نبرند. سیستم عامل هارمونی هم با این که روان و جذاب طراحی شده اما برای کاربران اندروید خیلی کاربردی نیست. این سیستم عامل محدودیت‌هایی در استفاده از برخی از برنامه‌ها و سرویس‌های گوگل دارد که باعث بلااستفاده شدن این گوشی‌ها برای بسیاری از کاربران شده است.

۹. ویوو؛ برندی ناشناخته برای ایرانی‌ها و شناخته شده در جهان

رتبه نهم لیست برترین تولید کنندگان گوشی موبایل جهان در سال 2023 به شرکت چینی ویوو تعلق دارد. گوشی‌های این شرکت در کشورمان خیلی شناخته شده نیستند و با توجه به مواردی مانند کمبود قطعات و کمبود لوازم جانبی مانند گارد و گلس، کمتری کسی سراغشان برود. با این وجود Vivo توانسته امسال به عنوان یکی از ده تولید کننده برتر گوشی‌های هوشمند در جهان شناخته شود.

گوشی‌های این شرکت شاخصه مهمی ندارند اما از نظر قیمت و کیفیت جزو گزینه‌های جذاب برای کاربرانی هستند که نمی‌خواهند برای خرید موبایل بیش از حد هزینه کنند. ویوو مدل‌های زیادی برای فروش دارد و گوشی‌هایش از نظر دوربین و طراحی برای بسیاری از کاربران گزینه خوبی هستند. البته دوربین گوشی‌های این برند با وجود قوی بودن از نظر عددی، معمولا خیلی باکیفیت نیستند اما قابلیت‌هایی مانند بهبود کیفیت به لطف هوش مصنوعی، ارزش خرید گوشی‌های ویوو را بیشتر می‌کند. اگر عکاسی و فیلم برداری برای شما اهمیت زیادی دارند، بهتر است سراغ دو گزینه بعدی لیست ما بروید.

در کنار وجود دوربین‌هایی قدرتمند در گوشی‌هایی مثل ویوو ایکس ۷۰، طراحی جذاب نیز یکی از دلایل راه یافتن این برند به لیست برترین تولید کنندگان گوشی موبایل جهان در سال 2023 است. ویژگی‌هایی مثل حسگر اثر انگشت درون نمایشگر و حاشیه‌هایی باریک، به جذابیت ظاهری بیشتر گوشی‌های این برند کمک می‌کنند. اگر از این موارد هم بگذریم، نمایشگرهایی با رزولوشن بالا می‌توانند یکی از دلایل مهم برای خرید گوشی‌های Vivo باشند.

اگر به دنبال یک گوشی هوشمند می‌گردید که از جدیدترین تکنولوژی‌ها پشتیبانی می‌کند و سیستم پردازشی قابل قبولی دارد، می‌توانید سراغ این برند چینی بروید. عمر باتری گوشی‌های ویوو هم بسیار خوب است و احتمالا در طول روز نیازی به شارژ گوشی نخواهید داشت. معمولا اکثر گوشی‌های این شرکت از قابلیت شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کنند.

۸. شیائومی؛ افت یک غول بزرگ!

شیائومی یکی از پرفروش‌ترین برندهای گوشی موبایل در جهان است و طرفداران بیشماری دارد. احتمالا شما یا اطرافیانتان از گوشی‌های این برند استفاده می‌کنید اما شیائومی به دلیل مشکلاتی که دارد، نتوانسته از رتبه هشتم این لیست بالاتر برود. گوشی‌های شیائومی نیازی به تعریف ندارند و ویژگی‌های جذابشان آن‌ها را به انتخاب اول میلیون‌ها نفر تبدیل کرده است.

طراحی جذاب، دوربین‌هایی حرفه‌ای، نمایشگرهایی باکیفیت و … تنها بخشی از ویژگی‌های گوشی‌های شیائومی هستند. با وجود جذابیت‌های این برند، شیائومی در سال‌های اخیر نتوانسته قیمت‌ گوشی‌هایش را مانند گذشته پایین نگه دارد و حالا یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های گوشی‌های این شرکت یعنی قیمت پایین، تقریبا از بین رفته است.

برخی از زیرمجموعه‌های این شرکت مانند پوکو نیز مشکلات نرم‌افزاری زیادی داشته‌اند که تا حدی باعث افت برند شیائومی شده‌اند. ایرادات نرم‌افزاری در گوشی‌های ردمی و مخصوصا سری ردمی نوت نیز مشاهده شده و شیائومی باید در سال ۲۰۲۳ فکری به حال گوشی‌های میان‌رده خوش‌قیمتش بکند. البته اگر شما خیال خرید گوشی‌های بالارده این شرکت را دارید، می‌توانید با خیالی راحت‌تر خرید خود را نهایی کندی.

۷. سونی؛ کمیاب اما جذاب مثل همیشه!

اگر سنتان به سال‌های اول سیستم عامل اندروید برسد، قطعا روزهای خوب سونی را به یاد دارید. اکسپریاهای این شرکت به نمادی از گوشی‌های باکیفیت اندرویدی تبدیل شده بودند و بسیاری از کاربران طرفدار این برند باسابقه ژاپنی بودند. این روزها و در سال ۲۰۲۳ میلادی، سونی دیگر شکوه و بزرگی سال‌های پیشش را ندارد اما همچنان گوشی‌هایی قدرتمند و خاص برای طرفدرانش تولید می‌کند.

گوشی‌های سونی از نظر متریال جزو بهترین‌ها هستند و سونی همچنان از شیشه و فلز برای دیزاین مدل‌های مختلفش استفاده می‌کند. دوربین گوشی‌های این شرکت هم برای کاربران حرفه‌ای بهترین گزینه ممکن است و می‌تواند برای تولیدکنندگان محتوا و فیلم‌برداران و عکاسان بهترین هدیه باشد.

طراحی گوشی‌های سونی متاسفانه تاریخ گذشته است و خبری از خلاقیت در آن‌ها نیست. قیمت این گوشی‌ها هم سر به فلک می‌کشد و کمتر کسی توان خرید آن‌ها را دارد. اگر از این موضوع بگذریم، عرضه محدود گوشی‌های سونی یکی دیگر از نقاط ضعف این برند بزرگ ژاپنی است. Sony با این جزو برترین تولید کنندگان گوشی موبایل جهان در سال 2023 است اما بیخیال برخی از بازارهای مهم مانند خاور میانه شده و پیدا کردن گوشی‌های این برند در ایران تقریبا غیرممکن است. با وجود اگر بتوانید یکی از این گوشی‌ها را پیدا کنید، احتمالا می‌فهمید چرا همچنان سونی یک نام مهم در صنعت موبایل جهان است.

۶. ایسوس؛ انتخاب اول گیمرها در رتبه بندی برترین تولید کنندگان گوشی موبایل جهان در سال ۲۰۲۳

گوشی‌های گیمینگ در سال‌های اخیر اهمیتی بالایی برای کاربران پیدا کرده‌اند و سهم بزرگ‌تری از بازار را به دست آورده اند. این گوشی‌ها معمولا از نظر ظاهری متفاوت از دیگر گوشی‌ها هستند و با نورپردازی RGB برای کاربران جوان گزینه جذابی هستند. ایسوس به عنوان پرچمدار گوشی‌های گیمینگ در بازار شناخته می‌شود و به همین دلیل توانسته به رتبه ششم برترین تولیدکنندگان گوشی در دنیا دست پیدا کند.

دوربین گوشی‌های این شرکت تعریفی ندارد اما گوشی‌های ایسوس از نظر قدرت پردازشی در بسیاری از موارد حرف اول را می‌زنند. در کنار این مورد، شخصی‌سازی‌های بیشماری که برای گیمرها وجود دارد، باعث تبدیل شدن ایسوس به بهترین گزینه برای گیمرها شده است.

گوشی های هوشمند ایسوس برای عبور از مرزهای طراحی و کاربردی بودن ترسی ندارند و خلاقیت در آن‌ها موج می‌زند. آنها ویژگی‌های منحصر به‌ فردی مانند ماژول‌های دوربین فلیپ را معرفی کرده‌اند که می‌توان از آن‌ها برای عکاسی از جلو و عقب استفاده کرد. به‌علاوه، سیستم‌های خنک‌کننده پیشرفته برای افزایش عملکرد گوشی در طول ساعات بازی در موبایل‌های ایسوس وجود دارند تا گیمرها بیشترین بازده را از گوشی خود داشته باشند.

با وجود این نقاط قوت، کمبود قطعات و لوازم جانبی گوشی‌های ایسوس در ایران یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف این برند برای کاربران ایرانی است. همچنین جان‌سختی گوشی‌های گیمینگ این شرکت نیز در مواردی بسیار پایین است.

۵. موتورولا؛ آخرین نفس‌های یک برند باسابقه

موتورولا پیش از ظهور گوشی‌های هوشمند یک برند قدرتمند بود اما حالا تنها سایه‌ای از این برند باقی مانده است. با این حال موتورولا همچنان به لطف تولید گوشی‌هایی جذاب برای بازارهای مختلف،‌ یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان گوشی های هوشمند در سال ۲۰۲۳ میلادی باقی مانده است.

گوشی‌های تاشو این برند همچنان برای کاربرانی که به دنبال گوشی‌های هوشمندی خاص هستند یک گزینه مناسب به نظر می‌رسند و این برند در بازار گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده هم عملکرد خوبی داشته است.

اگر از این موارد هم بگذریم، پرچمدارهای سری ادج این شرکت همچنان درخشان عمل می‌کنند و می‌توانند با رقبای قدرتمندی پنجه در پنجه شوند. معمولا عمر باتری گوشی‌های این شرکت در مقایسه با رقبا بهتر است و از نظر قیمتی نیز مقرون به صرفه تر هستند. موتورولا به هیچ وجه بهترین گوشی‌های بازار را تولید نمی‌کند اما نکته مهم درباره مدل‌های عرضه شده توسط این شرکت این است که با توجه به قیمتشان، پس از گذشت سال‌ها عملکرد خوبشان را حفظ می‌کنند.

۴. وان پلاس؛ گوشی‌ساز خاص چینی!

شاید یکی از بزرگ‌ترین مشکلات تولیدکنندگان گوشی‌های چینی،‌ بی‌هویتی محصولات آن‌ها باشد. اکثر گوشی‌های چینی نسخه کپی شده گوشی‌های موفق دیگر هستند و معمولا از نظر طراحی،‌ ویژگی‌ها و مشخصات خلاقیت خاصی ندارند. با این حال وان پلاس یکی از متفاوت‌ترین شرکت‌های چینی سازنده گوشی‌های هوشمند است که به تولید موبایل‌هایی باکیفیت و خاص معروف شده است.

وان پلاس معمولا به خاطر پرچم‌دارهای حرفه‌ای‌اش شناخته می‌شود اما میان‌رده‌های سری نورد این شرکت هم می‌توانند برای کاربرانی که نمی‌خواهند به اندازه یک پرچمدار هزینه کنند اما به مشخصاتی حرفه‌ای نیاز دارند بهترین گزینه ممکن باشد.

گوشی‌های وان پلاس با توجه به دوربین قدرتمند، رابط کاربری سبک و سریع، ویژگی‌های فنی قابل توجه و البته طراحی خاص، برای کاربرانی که به دنبال یک گوشی اندرویدی متفاوت می‌گردند بهترین انتخاب ممکن هستند. هر چند گوشی‌های وان پلاس در بازار ایران کم‌یاب هستند اما در صورتی که بتوانید یکی از این گوشی‌ها را خریداری کنید،‌ احتمالا بعد از فروشش به سختی بتوانید با برندی دیگر خو بگیرید.

۳. گوگل؛ اندروید مرغوب!

تا چند سال پیش گوگل مستقیما هیچ گوشی اندرویدی را تولید نمی‌کرد و فقط با همکاری غول‌های دنیای اندروید،‌ گوشی‌هایی با نام نکسوس روانه بازار می‌کرد. این گوشی‌ها گاهی کیفیت خوبی داشتند اما در بسیاری از موارد، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کردند. با این حال در سال ۲۰۱۶ میلادی گوگل تصمیم گرفت بیخیال همکاری با دیگر شرکت‌ها شود و اولین گوشی پیکسل خود را روانه بازار کرد.

حالا پس از گذشت حدود هفت سال، گوشی‌های پیکسل به عنوان پرچمداران اندروید شناخته می‌شوند. این گوشی‌ها زودتر از بقیه آپدیت‌های اندروید را دریافت می‌کنند و پشتیبانی طولانی‌تر در مقایسه با رقبا دارند. پیکسل‌های گوگل از نظر رابط کاربری، سریع‌ترین گوشی‌های اندرویدی هستند و به لطف عدم استفاده از رابط‌ کاربری‌های سنگین، می‌توانند تجربه‌ای روان در اختیار کاربرانشان قرار دهند.

گوگل حالا سراغ استفاده از تراشه‌های تنسور رفته که مخصوص گوشی‌های پیکسل است. در کنار این موضوع، دوربین این گوشی‌ها به لطف هوش مصنوعی گوگل کیفیت و قابلیت‌هایی باورنکردنی دارد و می‌تواند برای کاربران معمولی، بهترین تجربه را فراهم کند. طراحی گوشی‌های گوگل نیز فوق‌العاده است و با یک نگاه می‌توانید تفاوت این مدل‌ها با دیگر تولیدکننده‌های اندرویدی را تشخیص دهید.

این گوشی‌ها نقطه ضعف بزرگی ندارند اما متاسفانه در بازار ایران تقریبا نایاب هستند. البته برخی از گوشی‌های میان‌رده پیکسل از نظر عملکرد،‌ در مقایسه با رقبای سامسونگی‌شان کمی عقب می‌مانند که قابل چشم‌پوشی است.

۲. اپل؛ همچنان در اوج

هر چند بسیاری از کارشناسان باور دارند هیچ شرکتی در دنیای تکنولوژی نمی‌تواند همیشه در اوج باقی بماند اما اپل سال‌هاست به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان شناخته می‌شود. با این که آیفون‌های جدید با توجه به ماجرای عجیب و غریب رجیستری و قیمت‌های بالا دست‌نیافتنی شده‌اند و اپل دیگر انتخاب اول بسیاری از کاربران ایرانی نیست اما نمی‌توان اوج گرفتن این شرکت با آیفون‌های جدید را نادیده گرفت.

طراحی گوشی‌های آیفون پس از سال‌ها دوباره عوض شد و حالا حداقل در آیفون‌های پرو دیگر خبری از ناچ مسخره و تاریخ‌گذشته اپل نیست. این گوشی‌ها در سال ۲۰۲۳ از نظر دوربین هم پیشرفت خوبی داشتند و حالا بیشتر از همیشه به دوربین‌های حرفه‌ای نزدیک شده‌اند. در کنار این موضوع، سیستم عامل آی او اس هم به بلوغ رسیده و حالا دیگر در مقایسه با اندروید، نقاط ضعف بسیار کمتری دارد.

اکوسیستم اپل نیز در مقایسه با سامسونگ و گوگل، کامل‌تر است و خارج شدن از این اکوسیستم با وجود گجت‌های جذابی مانند اپل واچ، ایرپاد،‌ مک‌بوک، مک‌ و … تقریبا غیرممکن است. اپل تا به اینجای سال ۲۰۲۳ تقریبا بی‌نقص عمل کرده اما تنها مشکلش، نداشتن گوشی‌هایی اقتصادی و خوش‌قیمت است که باعث شده جایگاه اول را به رقیب کره‌ای خود ببازد.

۱. سامسونگ؛ پادشاه دنیای گوشی‌های هوشمند!

سامسونگ در سال‌های اخیر آهسته و پیوسته کیفیت گوشی‌های خود را بهتر کرده و حالا در بسیاری از رده‌های قیمتی، به انتخاب اول کاربران تبدیل شده است. توجه سامسونگ به بازارهای مختلف باعث شده در هر بازه قیمتی این برند حداقل یک نماینده شایسته داشته باشد. سامسونگ در سال‌های اخیر توانسته با تولید گوشی‌های تاشو، این بازار را به صورت کامل در دست بگیرد و شاید پیکسل فولد گوگل بتواند در آینده بخشی از بازار سامسونگ را تصاحب کند.

سری گوشی های گلکسی اس ۲۳ سامسونگ نیز با مشخصات و طراحی جذاب،‌ یکی از بهترین پرچم‌دارهای امسال هستند. در رده میان‌رده‌ها هم گلکسی ای ۵۴ با پردازنده‌ای قدرتمند، طراحی زیبا و دوربینی باکیفیت می‌‌تواند بهترین انتخاب ممکن باشد. دوربین گوشی‌های سامسونگ هر چند در برخی موارد ضعف‌هایی دارند اما می‌توانند در برابر رقبای سرسختشان عملکرد خوبی نشان دهند. در بخش نمایشگر نیز گوشی‌های این برند با توجه به تکنولوژی‌های سامسونگ بهترین گزینه به نظر می‌رسند. تراشه‌های اگزینوس کره‌ای‌ها هم این روزها بدنامی کمتری دارند و کمتر دچار مشکلاتی مانند داغ شدن و لگ زدن در بازی‌ها می‌شوند.

شاید در مقایسه با شیائومی و دیگر برندهای چینی گوشی‌های سامسونگ قیمت بالاتری داشته باشند اما در اکثر موارد این گوشی‌ها عمری طولانی‌تر از گوشی‌های شیائومی دارند و می‌توانند از نظر عملکردی، کاربران را راضی نگه دارند.

اگر به نظر شما رده‌بندی برترین تولید کنندگان گوشی موبایل جهان عادلانه نیست، می‌توانید در بخش نظرات با ما همراه شوید و به ما بگویید جای کدام برند در رده‌های اول تا سوم جدول خالی است.