این رنگ در پرچم هیچ کشور وجود ندارد!

196 کشور روی زمین وجود دارد و هیچ کدام از آنها از این رنگ بر روی پرچم ملی خود استفاده نمی کنند!

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، 196 کشور روی زمین وجود دارد و هیچ کدام از آنها از این رنگ بر روی پرچم ملی خود استفاده نمی کنند! بنفش چه اشکالی دارد؟

این رنگ امروزه بسیار محبوب است. چرا هیچ کشوری نمی خواهد آن را روی پرچم خود بگذارد؟ گاهی اوقات ساده ترین سوالات، خارق العاده ترین پاسخ ها را دارند! این داستان واقعی باورنکردنی رنگ بنفش است! به زمانی سفر کنید که ارزش رنگ بنفش بیشتر از طلا، الماس یا قلعه بود.

همچنین بخوانید:

این 6 کشور زیباترین پرچم در دنیا را به خود اختصاص دادند + تصاویر

هیچ کشوری از بنفش استفاده نکرده چون تا دهه ۱۸۰۰ میلادی رنگ بنفش از وزن معادل آن با طلا گران قیمت‌تر بود. خاص بودن و گران بودن رنگ بنفش به خاطر کمبود و گرانی رنگدانه‌ای است که در آن به کار رفته است. بنفش سال‌ها نماد خاندان سلطنتی، قدرت و ثروت بوده، به طوریکه ملکه الیزابت همه مردم عادی را از پوشیدن لباس بنفش منع کرده بود

در سال ۱۸۵۶ یک شیمیدان انگلیسی در حال سنتز یک داروی ضد مالاریا، اتفاقی ماده‌ای بنفش ساخت و در دسترس همگان قرار داد

در طول قرن پانزدهم قبل از میلاد، فنیقی‌های متعهد، حلزون مورکس ، گونه‌ای از حلزون‌های دریایی را کشف کردند که مخاطی ترشح می‌کنند که می‌توانیم از آن برای ایجاد رنگ استفاده کنیم.رنگ بنفش بود.

فنیقی ها پیشگام تجارت گسترده رنگ بنفش بودند. اگرچه فنیقی ها مشتاق بودند اکتشاف جدید خود را با تمدن های همسایه مبادله کنند، اما تولید آن را به عنوان یک راز محفوظ نگاه داشتند.

فنیقی ها در مخفی نگه داشتن روند تولید عالی بودند، اما امروز می دانیم که چگونه رنگ بنفش را می ساختند.

پاسخ طبیعی حلزون های دریایی به خطر، ترشح مخاطی است که برای ایجاد رنگ ارغوانی استفاده می شود. حلزون برای محافظت از خود، هر زمان که در معرض تهدید باشد، مایعی را آزاد می کند.

نوک زدن حلزون ها باعث ترشح مخاط در آنها می شود. یکی دیگر از فرآیندهای استخراج رنگ بنفش، خرد کردن حلزون ها بود.

در کتاب «تاریخ حیوانات» ارسطو ، او تکنیک استخراج رنگ ارغوانی از حلزون‌های دریایی را توضیح می‌دهد.

هنگامی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد، مایعی به سمت بالا شناور شد. مایع، رنگ ارغوانی بود که پس از جداسازی با استفاده از قیف به آرامی استخراج می شد.