خودنمایی جدید ایرانیها / «نان بربری» در جایگاه سوم جهان + جدول
«نان بربری» در جایگاه سوم جهان، «نان سنگک»، «نان شیرمال» و «نان تافتون» بهترتیب در جایگاه بیستویکم، بیستودوم و چهلونهم برترین نانهای جهان قرار گرفتند.
«نان بربری» در جایگاه سوم جهان، «نان سنگک»، «نان شیرمال» و «نان تافتون» بهترتیب در جایگاه بیستویکم، بیستودوم و چهلونهم برترین نانهای جهان قرار گرفتند.
به گزارش سایت طلا،نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید میشود.
طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی خمیر مایه است که پیش از پخت به وسیلهٔ نانوا روی خمیر نان مالیده میشود. همچنین گاهی در حین پخت این نان مقداری کنجد به آن اضافه میگردد.