روزهایی حساس در انتظار قیمت طلا

اگر اطلاعات اقتصادی که قرار است در روز جمعه منتشر شود خبر از قدرت اقتصاد آمریکا دهد، باعث نگرانی برای فلزات گرانبها از جمله طلا خواهد بود چون فدرال رزرو را برای حفظ روند افزایش نرخ بهره تشویق می‌کند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،قیمت طلا در روز دوشنبه در شرایطی که سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات بیشتری در مورد اقتصاد آمریکا در این هفته هستند تغییر چندانی نداشته است.

بانک ایالتی کانزاس هارتلند طی سال جاری در ایالات‌متحده ورشکست شد.

از طرفی بانک تری استیت هارتلند در کانزاس بسته شد و به پنجمین بانک ورشکسته ایالات‌متحده تبدیل شد. بانک مذکور یکی دیگر از بانک‌های ورشکسته در سال جاری است.

آخرین نظرسنجی تخصصی کیتکونیوز نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران خرد انتظار دارند قیمت طلا تا پایان هفته آینده حدود 1984 دلار در هر اونس معامله شود.

با وجود این که این فلز گرانبها در روز جمعه به بالای 1960 دلار صعود کرد و نیمی از زیان‌های روز پنجشنبه خود را جبران کرد، تحلیل‌گران همچنان در مورد مسیر طلا برای هفته آینده به دو دسته خوشبین و محتاط تقسیم می‌شوند، در حالی که سرمایه گذاران خرد تا حدودی نسبت به چشم انداز طلا خوش بین تر هستند.

قیمت طلا از زمان اجلاس فدرال رزرو آمریکا در هفته گذشته و افزایش دوباره نرخ بهره این بانک تقریباً ثابت بوده است بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد احتمالاً یک افزایش دیگر در نرخ بهره تا پایان سال جاری میلادی اعمال کند.

اما اطلاعات اقتصادی روز جمعه نشان داد که رشد تورم در آمریکا در ماه ژوئن آهسته‌تر بوده که می‌تواند باعث توقف سیاست‌های سختگیرانه پولی بانک مرکزی این کشور شود.

بازارها منتظر توقف روند افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری هستند که می‌تواند به نفع طلا باشد.

قیمت طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 4 دلار کاهش به 1956 دلار رسید.

دو سیاستگذار بانک مرکزی اروپا روز جمعه چشم‌انداز پایان شدیدترین و طولانی‌ترین روند افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا را مطرح کردند زیرا چشم‌انداز اقتصاد منطقه یورو با وجود تورم بدتر شده است.

قیمت طلای فیزیکی چین هفته گذشته به دلیل تقاضای قوی به بالاترین حد در چهار ماه گذشته رسید، در حالی که کاهش قیمت باعث بهبود اندک خرید در هند شد.

تمرکز سرمایه‌گذاران در این هفته متوجه لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکاست که قرار است در روز جمعه منتشر شود و می‌تواند دیدگاه خوبی در مورد بازار کار این کشور ارائه دهد. بهبود وضعیت اشتغال در آمریکا بیش از پیش سناریوی توقف سیاست‌های سختگیرانه پولی بانک مرکزی این کشور را تقویت می‌کند.

هرگونه توقف این سیاست‌ها به نفع طلاست چون بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

اما اگر اطلاعات اقتصادی که قرار است در روز جمعه منتشر شود خبر از قدرت اقتصاد آمریکا دهد، باعث نگرانی برای فلزات گرانبها از جمله طلا خواهد بود چون فدرال رزرو را برای حفظ روند افزایش نرخ بهره تشویق می‌کند.

قیمت نقره امروز با 0.47 درصد کاهش به 24 دلار و 38 سنت رسید و پلاتین با 0.78 درصد کاهش 931 دلار و 30 سنت معامله می‌شود.

کالین سیزینسکی، استراتژیست ارشد بازار SIA Wealth Management، علیرغم عملکرد مثبت قیمت روز جمعه، روند قیمت فلز زرد در کوتاه‌مدت را نزولی می‌بیند.

او گفت: طلا به طور کلی روندی جانبی دارد و در حالی که امروز در حال جهش هستیم، در مجموع به نظر می‌رسد در یک محدوده معاملاتی ثابت در حال نزول است.

از سوی دیگر، آدریان دی، رئیس مدیریت دارایی آدریان دی، اظهارات اخیر فدرال رزرو و تورم همچنان ادامه‌دار را برای طلا سیگنالی صعودی می‌داند.

ما در حال نزدیک شدن به پایان چرخه افزایش نرخ فدرال رزرو هستیم، و این در شرایطی رخ می‌دهد که احتمالاً نرخ تورم در چند ماه آینده معکوس شده و دوباره به سمت بالا حرکت می‌کند زیرا قیمت بالای نفت بر روی بخش‌های عمده اقتصادی از جمله حمل و نقل تاثیر قابل توجه می‌گذارد.

این هفته، 14 تحلیلگر وال استریت در نظرسنجی Kitco News Gold شرکت کردند. در یک رای مساوی، هر دو مواضع صعودی و خنثی هر کدام پنج رای یا 36 درصد به دست آوردند. در همان زمان، چهار تحلیلگر یا 28 درصد برای آینده رای به نزولی بودن روند طلا دادند.

این در حالی است که در نظرسنجی‌های آنلاین 322 رای به صندوق انداخته شده است. از این تعداد 158 نفر یا 49 درصد به دنبال افزایش قیمت طلا در هفته آینده بودند. 106 یا 33 درصد دیگر گفتند که این میزان کمتر خواهد بود، در حالی که 58 رأی دهنده یا 18 درصد در کوتاه مدت بی‌طرف بودند.

به نظر می‌رسد بسیاری از تحلیل‌های فنی به روند کاهشی قیمت طلا در هفته آینده نیز اشاره می‌کنند. گری واگنر از پیش بینی طلا گفت که تصویر فنی طلا در این هفته به طور قابل توجهی بدتر شده است.


انتهای پیام/