به گزارش سایت طلا، دو تا سوراخ زیر پاکت خامه ایجاد گنید، در پاکت را بار کنید، از طریق سوراخها، خامه را هواگیری کرده و به صورت قالبی داخل یک ظرف در بسته قرار دهید.
VID:20230802-491560209.mp4
با این روش دیگه خامهی صبحانه نه آب میندازه، نه به این زودی خراب میشد. شکل و ظاهرش هم حفظ میشه. ویدیوی زیر را تماشا کنید تا با این ترفند آشنا شوید.
خامه از نظر فرآيند توليدش جزو فرآوردههاي لبني است و مانند ساير اعضاي خانواده اش سفيد رنگ است اما به دليل ميزان چربي بالا و از نظر گروه بندي برحسب ريزمغذي ها و موادي که تا حدودي انرژي را از مواد چرب تامين مي کنند، در گروه چربي ها دسته بندي مي شود. در مورد كره و سرشير هم همين طور است.