در پاکت خامه را این گونه باز کنید تا خامه آب نیندازد+ ویدیو

با این روش طلایی دیگر خامه‌ صبحانه شما نه آب می‌اندازد و نه به این زودی خراب می‌شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، دو تا سوراخ زیر پاکت خامه ایجاد گنید، در‌ پاکت را بار کنید، از طریق سوراخ‌ها، خامه را هواگیری کرده و به صورت قالبی داخل یک ظرف در بسته قرار دهید.

با این روش دیگه خامه‌ی صبحانه نه آب می‌ندازه، نه به این زودی خراب می‌شد. شکل و ظاهرش هم حفظ می‌شه. ویدیوی زیر را تماشا کنید تا با این ترفند آشنا شوید.

خامه از نظر فرآيند توليدش جزو فرآورده‌هاي لبني است و مانند ساير اعضاي خانواده‌ اش سفيد رنگ است اما به دليل ميزان چربي بالا و از نظر گروه ‌بندي برحسب ريزمغذي ‌ها و موادي که تا حدودي انرژي را از مواد چرب تامين مي‌ کنند، در گروه چربي ‌ها دسته‌ بندي مي ‌شود. در مورد كره و سرشير هم همين ‌طور است.

برچسب ها :