این 5 فیلم پرمخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران اعلام شدند+ تصویر
در این گزارش به معرفی پرمخاطبترین فیلمهای سینمای ایران پرداختهایم.
به گزارش سایت طلا، در این گزارش به معرفی پرمخاطبترین فیلمهای سینمای ایران پرداختهایم.
با فرا رسیدن پایان هفته و اعلام رسمی فروش فیلمهای سینمایی روی پرده اکران سینماها در سامانه فروش سمفا (گیشه)، فیلم سینمایی فسیل با بیش از ۵ میلیون مخاطب در رتبه چهارم پرمخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران قرار گرفت. از این جهت به معرفی پنج فیلم پر مخاطب سینمای ایران پرداختهایم.
عقابها
فیلم سینمایی عقابها با ژانر جنگی به کارگردانی ساموئل خاچیکیان است که در سال ۱۳۶۳ منتشر شد.
سعید راد، جمشید هاشمپور، زری برومند، شهاب عسگری و رضا رویگری به ایفای نقش در این فیلم پرداختهاند.
عقابها از نخستین و جدیترین فیلمها در حوزه جنگ ایران و عراق است ککه در سال ۱۳۶۴ اکران شد. این فیلم در مجموع سالهای ۱۳۶۴ تا ۱۳۸۵، به فروشی معادل ۱۵۶٬۶۰۲٬۴۵۶ تومان و ۱۰٬۱۸۰٬۵۶۷ مخاطب رسید و تا کنون پرمخاطبترین فیلم تاریخ سینمای ایران شده است.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است؛ در جنگ ایران و عراق یک هواپیمای ارتش ایران، پس از انجام مأموریتی درخاک عراق، مورد حمله عراقیها قرار میگیرد و در کردستان عراق سقوط میکند…
کانی مانگا
فیلم سینمایی کانیمانگا در ژانر جنگی به کارگردانی سیفالله داد است که در سال ۱۳۶۶ منتشر شد. این فیلم سینمایی با ۵میلیون و ۹۷۴ هزار مخاطب در رتبه دوم پر مخاطبترین فیلمهای سینمایی ایران قرار دارد. همچنین شایان ذکر است کانیمانگا رکورد طولانیترین اکران در تاریخ سینمای ایران را با پانزده سال نمایش دارد
بازیگران مطرح این فیلم سینمایی فرامرز قریبیان، علی ثابت فر، عبدالرضا اکبری، کاظم افرندنیا، رضا رویگری و منصور والامقام هستند.
در خلاصه داستان فسلم سینمایی کانیمانگا آمده است؛ یک هواپیمای عراقی در منطقة کانی مانگا ـ واقع در کردستان ایران ـ سقوط میکند و خلبان آن که جان سالم بدر برده میگریزد. گروهی تکاور زیر نظر سروان یاوری مأمور میشوند تا خلبان را به اسارت درآورند...
بگذار زندگی کنم
فیلم سینمایی بگذار زندگی کنم به کارگردانی شاپور قریب و نویسندگی مهدی معدنیان و شاپور قریب محصول سال ۱۳۶۵ است که با ۵ میلیون و ۴۳۷ هزار مخاطب در رتبه سوم پر مخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمایی ایران است.
مهدی هاشمی، افسانه بایگان، مهین شهابی، احمد قدکچیان، کیومرث ملک مطیعی و فخری خوروش از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
فسیل
فیلم کمدی-درام فسیل به کارگردانی کریم امینی، نویسندگی حمزه صالحی و تهیهکنندگی سید ابراهیم عامریان محصول سال ۱۳۹۹ است که در ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ اکران شد.
این فیلم سینمایی با فروش بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان، پرفروشترین فیلم سینمای ایران است و با جذب بیش از ۵ میلیون و ۳۳۴ هزار مخاطب، پربینندهترین فیلم تاریخ سینمای ایران در سال اول اکران است.
شایان ذکر است فیلم سینمایی فسیل در رتبه چهارم پر مخاطبترین فیلمهای سینمای ایران قرار گرفته است.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است؛ اسی قرار بود برای شاه بخواند، اما طی تصادفی به کما میرود و ۱۰ سال بعد به هوش میآید. او متوجه میشود که شاه رفته و جمهوری اسلامی سر کار است. همچنین متوجه میشود نامزدش فرنگیس ازدواج کرده و سعید عضو کمیته شده و صفا به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوسته است. او حالا مورد اتهام اطلاعات قرار گرفته است...
بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا، الناز حبیبی و الهه حصاری از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
اخراجیها ۲
اخراجیها ۲ یک فیلم کمدی و جنگی به کارگردانی و نویسندگی مسعود دهنمکی و تهیه کنندگی حبیبالله کاسهساز است که ساخت آن در پاییز ۱۳۸۷ آغاز و در نوروز ۱۳۸۸ اکران شد.
این فیلم در اکران خود با فروش ۷ میلیارد و ۸۸۴ میلیون تومان، پرفروشترین فیلم سینمای ایران در آن مقطع شد. این فیلم با جذب ۵ میلیون و ۳۲۸ هزار تماشاگر دومین فیلم پربینندهی تاریخ سینمای ایران در سال اول اکران است.
شایان ذکر است اخراجیها ۲ با ۵ میلیون و ۳۳۳هزار مخاطب در رتبه پنجم پر مخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران قرار گرفته است.
در خلاصه این فیلم سینمایی آمده است؛ داستان اخراجیها۲ ادامه داستان اخراجیها یک است. در اوایل فیلم عراقیها اقدام به کشتن مجروحین میکنند و اخراجیهای اسیر شده را به یک اردوگاه به سرپرستی رسول میبرند. از طرف دیگر، خانواده آنها که قصد مسافرت به مشهد را داشتند، توسط سازمان مجاهدین خلق ایران با ربودن هواپیما و نشاندن آن در عراق ایشان را ترغیب به اعطای درخواست پناهندگی به صدام حسین میکنند. مسافران که خانوادههای اخراجیها هم جزو آنها بودند، برگه درخواست پناهندگی را پاره کرده و سرودای ایران را میخوانند...
امین حیایی، منوچهر آذر، اکبر عبدی، حسام نواب و لیلا بلوکات برخی از بازیگران این فیلمسینمایی هستند.