به گزارش سایت طلا، در روزهای گذشته، در مواقع افزایش، قیمت دلار با برخورد به مقاومت 49 هزار و 200 تومان کاهشی میشد. در هنگام کاهش نیز، با برخورد به حمایت 48 هزار و 800 تومان افزایش پیدا میکرد.
در روز دوشنبه قیمت دلار هرات در 49 هزار تومان شروع به کار کرد و با کاهش، بین 49 هزار تومان تا 48 هزار و 800 تومان نوسان داد. معاملهگران میگویند در معاملات روز دوشنبه محدوده نوسان کوتاهتر بود. برخلاف دلار، قیمت تتر در معاملات دوشنبه با افزایش از سطح 49 هزار و 800 تومان به مقاومت 50 هزار تومان خورد و در شکستن این سطح ناکام ماند.
در ادامه قیمت تتر با کاهش به زیر قیمت صبح رفت. دو اتفاق در روزهای آینده در تیر راس معاملهگران است. اولی سفر معاون گروسی به تهران در 19 شهریور و نتیجه گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی و دومی مجمع عمومی نشست شورای حکام در انتهای شهریور است.
بهعقیده معاملهگران، این روزها بازار پر است از اخبار مثبت و قیمت دلار از محدوده مشخص پایینتر نمیرود، اگر این اخبار مثبت در بازار رنگ ببازند به سرعت خریدار دست به کار میشود. همچنین عدهای از معاملهگران معتقدند اگر روند بازار رمزارزها کاهشی بماند فشار خرید تتر در بازار زیاد خواهد شد و این مساله میتواند نرخ تتر را تحت تاثیر قرار دهد.
همچنین این دسته معتقدند عدهای از خروجکنندگان از بازار رمزارز به بازار دلار، سکه و طلا میروند و میتوانند فشار تقاضا ایجاد کنند. معاملهگران فنی معتقدند محدوده نوسان مشخص است و بازار در حمایتْ خریدار میشود و در مقاومتْ فروشنده. آنها میگویند هم حمایت 48 هزار و 600 تومان در دسترس است و هم مقاومت 49 هزار و 200 تومان.
قیمت از هر طرف که خارج شود، روند شکل میدهد. با اینکه اکثر بازار با توجه به اخبار مثبت و تزریق بازارساز معتقدند که قیمت دلار جان افزایش ندارد اما عدهای همچنان میگویند قیمت دلار باید سرکی به کانال 50 هزار تومان بکشد. بهنظر این دسته تا زمانیکه قیمت دلار زیر 48 هزار و 800 تومان نفوذ نکند برای شکست مقاومت 49 هزار و 200 تومان هدفگذاری خواهد کرد.