به گزارش سایت طلا،دوره آموزشی آشنایی با تازههای مدیریت درمان سکتههای حاد مغزی و قلبی (کد ۲۴۷ و کد ۷۲۴) در بیمارستان شهید مدرس برگزار شد.
این کارگاه یک روزه با هدف توانمندسازی پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه در امر مراقبت از بیماران مبتلا به سکته حاد مغزی و قلبی اجرا شد.
در این دوره آموزشی که ۷۰ نفر از سوپروایزران، سرپرستاران اورژانس، پرستاران و رابطان برنامههای مربوطه بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه حضور داشتند، تازههای پیشگیری، درمان و فرایند پذیرش این بیماران آموزش داده شد.
در ابتدای این کارگاه، وحید اسلامی متخصص قلب و عروق به بیان کلیاتی در خصوص بیماری سکته پرداخت و فرایند پذیرش این بیماران در بیمارستانهای مجری این برنامه را تشریح کرد.
وی گفت: در یک دهه گذشته بیماریهای قلبی عروقی به عنوان مهمترین علت مرگ و میر در دنیا مطرح و به عنوان اپیدمی جهانی شناخته شده است.
اسلامی افزود: در سالهای اخیر، به دنبال اقدامات پیشگیرانه از عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی و انجام مراقبتهای درمانی وابسته، میزان بروز این بیماریها به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.
به گفته وی، بیمارستانهای شهید مدرس، بقیه الله الاعظم (عج)، قلب جماران و شهید لواسانی جزو مراکز مجری برنامه ۲۴۷ در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هستند که به صورت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به این بیماران خدمت رسانی میکنند.
در ادامه، احسان شریفی پور متخصص نورولوژی و رئیس بخش استروک بیمارستان شهدای تجریش، در خصوص پاتوفیزیولوژی بیماری سکته حاد مغزی و نحوه پذیرش این بیماران آموزشهایی ارائه داد.
وی افزود: سکته مغزی امروزه به عنوان دومین علت مرگ و میر و یکی از مرگبارترین بیماریهای نورولوژی شناخته میشود.
به گفته شریفی پور، بیمارستانهای شهدای تجریش، امام حسین (ع) و لقمان حکیم در این دانشگاه جزو مراکز مجری برنامه ۷۲۴ هستند و در حال خدمت رسانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به این بیماران هستند.