به گزارش سایت طلا، رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین گلپایگان برای اثبات حرفهای خود و تخلف برخی از طباخان این شهرستان با کله و پاچه به نشست خبری آمد.
VID:20231101-491561162.mp4
کلهپاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی و نروژ متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در کردستان سهر و پێ یا کهل و پاچه، در بلغارستان پاچه، و در قفقاز جنوبی (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش مینامند.