طلا دوباره گران شد

بازارها اکنون منتظر گزارش حقوق و دستمزد غیر کشاورزی ایالات‌متحده در روز جمعه هستند تا نشانه‌های بیشتری در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو شود.

خبر را برای من بخوان

قیمت طلا در بازار جهانی امروز تحت تاثیر ضعیف‌تر شدن دلار و بازدهی خزانه‌داری آمریکا افزایش یافت. در حالی که فدرال رزرو نرخ بهره را ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران شرط بندی کردند که بانک مرکزی ممکن است افزایش نرخ داشته باشد.

بهای هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 10 دلار افزایش به 1985 دلار رسید.

قیمت طلا پس از اینکه در هفته گذشته به علت تقویت ناآرامی‌ها در غرب آسیا از 2 هزار دلار فراتر رفت در دو روز گذشته کاهش یافت اما بیشترین افزایش ماهانه از ماه مارس را در اکتبر ثبت کرد.

ایلیا اسپیواک، رئیس کلان جهانی در Tastylive گفت: به نظر می‌رسد فدرال رزرو نشان می‌دهد که افزایش نرخ‌ها در حال پایان یافتن است. فدرال رزرو روز چهارشنبه نرخ‌های بهره را همان طور که انتظار می‌رفت ثابت نگه داشت.

شاخص دلار ۰.۵ درصد کاهش یافت، در حالی که بازده اسکناس ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا به پایین‌ترین حد بیش از دو هفته گذشته رسید.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو گفت که هزینه‌های استقراض در بازار باید به طور پایدار بالاتر باشد تا بر انتخاب‌های سیاست پولی آتی تأثیر بگذارد.

طلا که به عنوان یک سرمایه‌گذاری مطمئن در زمان عدم اطمینان سیاسی و مالی مورد استفاده قرار می‌گیرد، هفته گذشته به بالاتر از سطح کلیدی ۲۰۰۰ دلار در هر اونس رسید، زیرا سرمایه‌گذاران در میان ناآرامی‌های فزاینده در خاورمیانه، طلا را انتخاب کردند.

اس‌پی‌دی‌آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، روز چهارشنبه ۰.۲۴ درصد افزایش یافت و به ۸۶۱.۵۱ تن رسید.

بازارها اکنون منتظر گزارش حقوق و دستمزد غیر کشاورزی ایالات‌متحده در روز جمعه هستند تا نشانه‌های بیشتری در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو شود.

بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای نقره در ۲۲.۹۸ دلار در هر اونس ثابت بود و پلاتین با ۰.۶ درصد افزایش به ۹۲۶.۰۸ دلار و پالادیوم با یک درصد افزایش به ۱۱۱۴ دلار و دو سنت رسید.

اوله هانسن، تحلیلگر بازار طلا در این رابطه گفت، پس از یک افزایش قیمت بسیار قوی در 3 هفته گذشته، این نوسان قیمت تنها یک تثبیت طولانی مدت است و قیمت‌ها ممکن است حداقل به 1952 دلار کاهش یابد.

در عین حال، تولیدکنندگان صنعتی آسیا در ماه اکتبر با فشار فزاینده‌ای مواجه‌اند به طوریکه فعالیت کارخانه‌ها در چین کاهشی شده و بر چشم‌اندازه بهبود صادرکنندگان بزرگ این منطقه سایه افکنده است.

کریستوفر وونگ، مدیر اجرایی و استراتژیست FX در این باره گفت: بازار قیمت‌ها را به بالای ۲۰۰۰ دلار رساند اما دوباره پایین آمد و تلاش کرد دوباره به سمت بالا حرکت کند اما به طور قابل ملاحظه‌ای بالاتر حرکت نکرد که نشان‌دهنده ضعف در بازار است. وی افزود: عامل اصلی بازار، مناقشه خاورمیانه و تشدید تنش با سایر طرف‌های درگیر در جنگ است.

انتهای پیام