سایت خبری طلا

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شد

منبع: فارس


دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شده است.


به گزارش سایت طلا،در حالی که تغییرات کابینه «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در جریان است، روزنامه انگلیسی «تلگراف» به نقل از «داونینگ استریت» خبر داد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور وزیر امور خارجه شد و جای «جیمز کلورلی» را گرفت.

به نوشته رویترز، کامرون ۵۷ ساله پس از کناره‌گیری در سال ۲۰۱۶ بعد از آن که نتوانست بریتانیا را در اتحادیه اروپا نگه دارد، به خط مقدم سیاسی بازگشته است. او از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ نخست‌وزیر بریتانیا بود. کامرون پس از همه‌پرسی برگزیت زمانی که بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا رای داد، از سمت نخست‌وزیری استعفا کرد. 

تلگراف در خصوص بازگشت غیرمنتظره کامرون به سیاست در انگلیس پس از بیش از هفت سال نوشته اهمیت تاریخی بازگشت وی به کابینه را نباید دستکم گرفت و این دومین بار بعد از جنگ جهانی دوم است که یک نخست‌وزیر پیشین به کابینه بازگشته است. 

دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد پادشاه این کشور با دادن کرسی به کامرون در مجلس اعیان انگلیس موافقت کرد تا او به عنوان وزیر به دولت بازگردد، با وجود آن که دیگر عضو پارلمان نبود. 

به گزارش رویترز، او هفت ساله گذشته را مشغول نوشتن خاطراتش و تجارت از جمله یک شرکت مالی بود که بعداً سقوط کرد. 

پیش‌تر رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند در بخشی از تغییرات کابینه، نخست‌وزیر بریتانیا «سوئلا بریورمن» وزیر کشور جنجالی را برکنار کرد. تلگراف خبر داده جیمز کلورلی (که تا امروز وزیر خارجه انگلیس بود) جایگزین بریورمن و عهده‌دار سمت ریاست وزارت کشور انگلیس شده است. 

به گفته یکی از مقام‌های دفتر نخست‌وزیری انگلیس، سوناک از بریورمن خواست تا دولت را ترک کند و او دستور نخست‌وزیر بریتانیا را که ظاهراً بخشی از تغییر گسترده کابینه است، پذیرفت.

اخیراً اظهارات وزیر کشور برکنار شده بریتانیا جنجال‌برانگیز شده بود. روزنامه «فایننشال‌تایمز» امروز در خصوص برکناری بریورمن نوشت سوناک پس از آن بریورمن را اخراج کرد که با انتقاد از نحوه برخورد پلیس لندن با معترضان حامی فلسطین در روزهای اخیر، موجب برانگیخته شدن خشم عمومی گسترده‌ شده بود.

بریورمن تظاهرات حامیان فلسطین را «راهپیمایی‌های نفرت» خوانده و علی‌رغم صلح‌آمیز و بدون خشونت برگزار شدن این راهپیمایی‌ها، شرکت‌کنندگان در آن را «اوباش» توصیف کرده بود.