به گزارش سایت طلا، یکی از کاربران توئیتر فهرستی از غذاهای مختلف را در شبکههای اجتماعی منتشر و این سوال را مطرح کرده که «از این لیست کدام غذا را دوست ندارید؟» تا به نوعی مشخص شود که ایرانیها چقدر بدغذا هستند!
یکی از کاربران توئیتر فهرستی از غذاهای مختلف را در شبکههای اجتماعی منتشر و این سوال را مطرح کرده که «از این لیست کدام غذا را دوست ندارید؟» تا به نوعی مشخص شود که ایرانیها چقدر بدغذا هستند!
در ادامه مطلب و به همین مناسبت از اعضای تحریریه برترینها پرسیدهایم که کدام غذا از این فهرست را دوست ندارند، پاسخها بامزه است.
حسن قربانی
سبزی پلو با ماهی
از آنجایی که شمالی جماعت را با ماهی میشناسند، من یک مورد عجیب و نادر به حساب میآیم. در روزی که ناهار یا شام ماهی داریم اعضای خانواده شوق و هیجان بالایی دارند اما آن روز برای من جز عذاب چیزی نیست که مجبورم سبزی پلو را یا با مرغ بخورم یا کوکو سبزی. ماهی دوست نداشتن من هم برمیگردد به خاطره ای از کودکی که تیغ ماهی در گلویم گیر کرد. از آن روز به بعد از ماهی زده شدم و از جدا کردن تیغ ماهی موقع خوردن بدم میآید و بوی ماهی هم اذیتم میکند.
المیرا فلاحیان / محمد مرادی که هر دو یک انتخاب داشتند:
تخم مرغ خرما
هیچ وقت اسمشو نشنیده بودم چه برسه بخورم تا اینکه 5 سال پیش رفتم دانشگاه. اخر هفتهها که معمولا دانشگاه غذای خوبی نمیداد ما هم مجبور بودیم یه چیز درست کنیم. یکی از بچهها تخم مرغ خرما درست کرد و خوردیم. یکم خوردم و به شدت حالم بد شد. شاید دلیلش اینه که عادت کردم به طعم شور تخم مرغ و البته خرما را هم بخاطر طعم شیرینش دوست دارم. ترکیب این دوتا افتضاحترین چیزی بود که خوردم.
و بعد المیرا فلاحیان
ترکیب تخم مرغ و خرما شاید یک چیزی شبیه خوردن پنیر با مربا باشد! انگار یک چیزی که ذاتش به نمک داشتنش است را با شکر مخلوط کنید. تا جایی که اطلاع دارم نیمروی تخم مرغ بیشتر به عنوان صبحانه خورده میشود؛ اما خوب اگر قرار است یک صبحانه شیرین بخورید چرا به کره و مربا بسنده نمیکنید؟ چرا نیمروی خوشمزه و خوشنمک را خرمایی میکنید؟ این ترکیب، مصداق بارز «ریختن قیمهها در ماستها»ست.
آیدا فلاحیان:
خورشت کرفس
یک غذای خوب برای خوشمزه بودن باید دارای مواد اولیه خوب و خوشطعم باشد. استفاده از کرفس به عنوان مواد اولیهی یک خورشت که هیچ طعم و مزهای ندارد، بزرگترین جنایت علیه مواد اولیههای دیگر مخصوصا گوشت است!
سعید خرمی:
سیرابی
سیرابی و دوست ندارم به خاطر بوی نامطبوعش و شکل و ظاهر چندش آورش. ذاتا با خوردن دستگاه گوارش گوسفند مشکل دارم و رنگ سبزش برام آزاردهندهاس. دلیل دیگهای که از خوردن سیرابی تنفر دارم اینست که پرزهای زشت اون من و یاد موکت و حوله خیس میندازه!
زهرا فکرانه:
کلهپاچه
کلهپاچه قطعا یکی از غذاهایی است که ایرانی ها را به دو دسته موافق و مخالف تقسیم میکند و من جزو آن دسته مخالف هستم. چربی بیش از اندازه و بوی عجیبی که دارد در ذهنم گوسفند زبان بسته ای را به تصویر میکشد که بیرحمانه خونش روی زمین میپاشد. خوردن چشم، زبان، بناگوش و انواع قسمت های کَله، چه لطفی دارد که من از آن بینصیب بمانم؟! هضم کردنی نیست!
حامد دوستی:
سوسیس بندری
من اصولا از اکثر غذاها بدم میآید، مثلا آش رشته را چون روی آن پیاز میریزند نمیخورم، برای من فقط برنج خوب است و اگر هر چیزی غیر از برنج و پیتزا باشد غر میزنم و اطرافیانم را عاصی میکنم. مثلا یک بار برای سفر به شمال رفته بودیم و برای شام به من سوسیس بندری دادند و من حتی برای خوردن آن هم ناز کردم.
علیرضا باقرپور:
آلو اسفناج
از اونجایی که با اسفناج از کودکی مشکل داشتم و هیچگاه نتونستم با مزهی عجیبش کنار بیام، انتخاب من خورش محبوب «آلو اسفناج» (البته بین هممیهنانم) هست. کاش هموطنان عزیزم زمانی که این خورش رو برای وعدههای اصلی در نظر میگیرن، برن سراغ قرمهسبزی و قید اسفناج رو بزنن! با تشکر