صنف طلا و جواهر نباید دیگر به صورت سنتی اداره شود
سایت طلا: رئیس اتحایه طلا و جواهر ورود نسل جوان به طرحها و ایده های نو را زمینه ساز تغییر و تحول این صنف و فاصله گرفتن از روشهای سنتی اعلام کرد.
محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتگو با سایت طلا، یکی از راههای پیشرفت صنعت طلا و جواهر را برگزاری دوره ها، همایشها و مسابقات، و همچنین تشویق قشر جوان برای ورود به این حوزه دانست، و گفت: این صنف به صورت سنتی نباید دیگر اداره شود.
وی ضمن اشاره به گسترش علم در دنیای امروز تصریح کرد: شاید کسانی که در گذشته در این حوزه فعالیت می کردند، علم روز را نداشته باشند، ولی جوانان و کسانی که همکنون در این صنف کار می کنند، فکر می کنم بهتر می توانند کار کنند و موفقتر باشند.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور طراحی را از اساسی ترین ارکان طلا و جواهر معرفی کرد و افزود: طراحی در طلا و جواهر که ماهیتی زیوری هم دارد، در زیبایی، مدل، رنگ آمیزی و سلایق نقش اساسی دارد، این درحالیست که بزرگترین مصرف کننده طلا و جواهر را قشر جوان تشکیل می دهند.
کشتی آرای با اشاره به احترام جوانان به طرحها و مدلهای قدیمی متذکر شد: باید نیاز فکری و سلایق جوانان در مدلهای طلا و جواهر برآورده شود، و با ترکیب بسیاری از کارهای هنری با طلا و جواهر، و الهام گرفتن از عقاید، آرای و حتی اشعار بزرگان، بزرگترین صادرات فرهنگی را توسط همین صنف انجام دهیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها با طرحها و الگوهای هنری فرهنگشان را صادر می کنند خاطرنشان کرد: طلا و جواهر به نظر می رسد بهترین وسیله برای صدور فرهنگمان به جوامع دیگر باشد، و ما می توانیم در قالب همین ساخته ها فرهنگ غنی کشورمان را عرضه کنیم. چرا غربی ها فرهنگ خود را به ما تحمیل کنند، ما هم می توانیم بدین شکل با آنها مقابله کنیم.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور در مورد تداوم مسابقات و همایش طراحی طلا و جواهر نیز اعلام کرد: یکی از نکاتی که من تأکید دارم این است که همایش طراحی طلا و جواهر در تقویم سالانه ی صنف طلا و جواهر ثبت شود، و در سطح کشور و در درجات بعدی در محور بین المللی هم مطرح شود./ج
انتهای پیام