سایت خبری طلا

تولید طلای غیراستاندارد و قاچاق مهمترین عامل عقب‌افتادگی صنعت طلا و جواهر کشور

معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان سمنان بر لزوم دریافت کد شناسایی برای مصنوعات طلا تاکید کرد و گفت: تولید طلای غیراستاندارد و قاچاق مصنوعات طلا مهمترین عامل عقب افتادگی صنعت طلا و جواهر در کشور است.





مجید حیدریان، معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان سمنان در کمیته‌ی استانی نظارت بر واحدهای توزیع کننده مصنوعات طلا که در این اداره کل تشکیل شد با اشاره به نظارت مستمر بر واحدهای توزیع کننده مصنوعات طلا در استان اظهار کرد: تولید طلای غیراستاندارد و قاچاق مصنوعات طلا مهمترین عامل عقب افتادگی صنعت طلا و جواهر در کشور است.

وی گفت: استانداردسازی مصنوعات طلا با صیانت از حقوق مصرف کننده و حفظ اعتبار تولیدکنندگان داخلی از تخلفات گسترده‌ای که در حوزه تولید طلای با عیار نامناسب می‌تواند صورت گیرد، جلوگیری می‌کند. برهمین اساس، مطابق ماده 7 قانون اصلاح مقررات سازمان استاندارد، عیار رسمی مصنوعات فلزات گرانبها در استاندارد رسمی مربوطه تعیین شده است.

همچنین امین ابراهیمیان، کارشناس انگ فلزات گرانبهای این اداره کل نیز به تشریح لزوم استانداردسازی مصنوعات طلا و منافع آن برای تولید، توزیع و مصرف کننده پرداخت و با بررسی کلی صنعت طلا در ایران و جهان به بیان نقاط قوت و ضعف در این صنعت و مضرات قاچاق مصنوعات طلا به داخل کشور اشاره و بر استانداردهای ملی موجود در خصوص فلزات گرانبها و انواع روش‌های عیارگیری مصنوعات طلا تاکید کرد.

کارشناس انگ فلزات گرانبهای اداره کل استاندارد استان با اشاره به برخی مصوبات کمیته‌ی استانی نظارت بر واحدهای توزیع کننده مصنوعات طلا افزود: برگزاری دوره آموزشی با همکاری اتحادیه طلا در راستای ارتقاء فرهنگ عرضه مصنوعات طلای استاندارد و همسان‌سازی نظارت بر مراکز عرضه مطابق روش اجرایی، نظارت بر واحدهای توزیع‌کننده مصنوعات طلا در استان سمنان و انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین این اداره کل و اتحادیه طلای مرکز استان جهت نظارت جامع بر مراکز عرضه مصنوعات طلا و ... از جمله مصوبات کمیته استانی نظارت بر واحدهای توزیع کننده مصنوعات طلا در استان است.