به گزارش سایت طلا، موزهایی که رنگ پوست آنها تیره تر باشند حاوی قند،پتاسیم و فیبر بیشتری هستند و به این لحاظ طعم بهتری دارند ودر صورتیکه بافت خود میوه به رنگ روشن باشد ،سالم و مصرف انها هیچ مشکلی ندارد.
VID:20240113-491561764.mp4
موز یک منبع ارزشمند از چندین ویتامین و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، ویتامین B6 و ویتامین C است.
پتاسیم: موز منبع غنی پتاسیم است. یک رژیم غذایی با پتاسیم کافی میتواند فشار خون را در افراد مبتلا به پرفشاری خون کاهش دهد و برای سلامت قلب مفید باشد.
ویتامین B6: موز همچنین سرشار از ویتامین B6 است. یک موز متوسط میتواند تا ۳۳ درصد از نیاز روزانه این ویتامین را تامین کند. (نقش مهم در سلامت پوست)
ویتامین C: مانند بیشتر میوهها، موز نیز منبع خوبی از ویتامین C است که برای سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری است.