عاملی که گرانی قیمت طلا را تداوم می دهد
بازارها طی هفته گذشته در حال گمانه زنی در مورد زمان آغاز روند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو بودهاند که تاثیر خود را بر قیمت طلا گذاشته است.
به گزارش سایت طلا،پس از انتشار دادههای تورمی اقتصاد آمریکا در هفته گذشته، قیمت جهانی طلا همانطور که انتظار میرفت کاهش پیدا کرد؛ اما بعد از انتشار چشمانداز دادههای تورم (پیسیای) قیمت این فلز زرد به مدار صعودی بازگشت.
در معاملات روز جمعه قیمت اونس جهانی تا سطح ۲۰۳۸ دلار بالا رفت .
به نوشته رویترز به دنبال درگیریهای خاورمیانه تقاضا برای خرید طلا بهعنوان یک دارایی امن تا حدودی بیشتر شده است. البته سرمایهگذاران در حال حاضر منتظر تصمیم فدرال رزرو آمریکا در مورد سیاست نرخ بهره در سال جاری میلادی هستند.
خبرها از سخنرانی برخی از مقامات فدرال رزرو بر سر روند تورمی و همچنین ادامه سیاستهای پولی بانک مرکزی در روزهای آتی حکایت دارد.
قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافته، اما اظهارات سیاستگذاران فدرال رزرو آمریکا امید به کاهش زود هنگام نرخ بهره پایین آورده و باعث بیشترین کاهش قیمت هفتگی طلا طی 6 هفته گذشته شده است.
قیمت هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 7 دلار افزایش به 2029 دلار رسید.قیمت طلا یک درصد طی یک هفته گذشته کاهش یافته است.
شاخص دلار 0.2 درصد پایین آمده، اما 1 درصد طی یک هفته گذشته افزایش داشته است. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر میکند.
بازارها طی هفته گذشته در حال گمانه زنی در مورد زمان آغاز روند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو بودهاند که تاثیر خود را بر قیمت طلا گذاشته است.
آستن گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت این بانک قبل از هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره احتیاج به اطلاعات بیشتری در مورد تورم دارد.
تاجران حالا 47 درصد احتمال میدهند روند کاهش نرخ بهره از ماه مارس آغاز شود. این رقم هفته گذشته برابر با 71 درصد بود.
پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش میدهد.
در بازار فیزیکی طلا، خرید این فلز گرانبها توسط هندیها در این هفته کاهش یافته است.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.42 درصد کاهش به 22 دلار و 71 سنت رسید و پلاتین با 0.83 درصد کاهش 903 دلار و 27 سنت معامله میشود.
انتهای پیام/46