این غذای ایرانی بهترین غذای جهان شد+ تصویر

نماینده ایران در مسابقات جهانی آشپزی «کالنری پاپریکا»، با ارائه باقلوا و قیمه نثار قزوین موفق به کسب دو مدال طلا در بخش انفرادی و یک مدال نقره در بخش تیمی شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، نماینده ایران در مسابقات جهانی آشپزی «کالنری پاپریکا»، با ارائه باقلوا و قیمه نثار قزوین موفق به کسب دو مدال طلا در بخش انفرادی و یک مدال نقره در بخش تیمی شد.

مسابقات جهانی آشپزی «کالنری پاپریکا» از ۱۳ تا ۱۵ فوریه در شهر کراچی پاکستان برگزار شد.در این دوره، تیم جمهوری اسلامی ایران که برای اولین بار در این رقابت ها شرکت کرده بود، به ۷ مدال طلا، نقره و برنز دست یافت.معصومه رجبی نماینده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین و عضو تیم ایران، با ارائه باقلوا و قیمه نثار قزوین موفق به کسب دو مدال طلا در بخش انفرادی و یک مدال نقره در بخش تیمی شد. گفتنی است در این مسابقات، آشپزهایی از ۱۵ کشور دنیا به رقابت با یکدیگر پرداختند.