سایت خبری طلا

رکوردشکنی قیمت طلا ادامه دارد

منبع: سایت طلا


بازار طلا طی یک هفته اخیر شاهد افزایش چشمگیر قیمت بود تا جایی که طی روزهای اخیر، رکورد تاریخی بهای جهانی طلا شکسته شد.


به گزارش سایت طلا،فلز زرد در بازار جهانی همچنان در حال رکوردشکنی است .

 قیمت طلا در روز جمعه به یک رکورد جدید رسید. افزایش نرخ بیکاری در آمریکا احتمال آغاز زودهنگام روند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو را افزایش داده است.

بازار طلا طی یک هفته اخیر شاهد افزایش چشمگیر قیمت بود تا جایی که طی روزهای اخیر، رکورد تاریخی بهای جهانی طلا شکسته شد. روند صعودی قیمت طلا در بازارهای جهانی اما همچنان ادامه یافت تا جایی که امروز جمعه ۱۸ اسفند رکورد جدید برای فلز زرد به ثبت رسید.

قیمت هر اونس طلا امروز با 22 دلار افزایش نسبت به پنج شنبه به 2178 دلار رسید.

به گزارش سایت طلا، انتشار داده های اشتغال آمریکا، به رشد بیشتر بهای فلز زرد کمک کرد. داده های جدید از وضعیت اشتغال آمریکا نشان می دهد نرخ بیکاری در آمریکا به بالاترین میزان در ۲ سال اخیر رسیده است. این گزارش همچنین نشان می دهد رشد اشتغال در ماه آخر ۲۰۲۳ و ژانویه ۲۰۲۴ کمتر از حد انتظار افزایش یافته است. 

این گزارش باعث شد تحلیلگران احتمال کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) را در جلسه ماه ژوئن برای سه ماهه سوم ۲۰۲۴ را افزایش دهند. مجموع این داده ها و تحلیل ها باعث جهش دوباره قیمت جهانی طلا در عصر امروز شد.

طلا بیشترین افزایش قیمت هفتگی خود را از اواسط اکتبر تجربه می‌کند.

شاخص دلار هم 0.1 درصدپایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده است. سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه‌داری آمریکا هم تا پایین‌ترین رقم طی یک ماه گذشته کاهش یافته است.

تاجران حالا 30 درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو روند کاهش نرخ بهره را از ماه مه آغاز کند، اما احتمال اولین کاهش نرخ بهره در ماه ژوئن قوی‌تر است.

پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

در این بین، انجمن بازار طلای لندن اعلام‌ کرد شاخص قیمت طلای لندن هم به رکورد جدید 2171 دلار و 30 سنت در هر اونس رسیده است.

قیمت نقره امروز با 0.12 درصد کاهش به 24 دلار و 55 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.72 درصدی 914 دلار و 49 سنت معامله می‌شود.

جمعه هفته گذشته بود که شاخص مدیران خرید آمریکا منتشر شد که نشان می داد این شاخص از از ۴۹.۱ در ماه گذشته (ژانویه) به ۴۷.۸ در فوریه کاهش یافته است.

این در حالی بود که تحلیلگران انتظار داشتند این شاخص در ماه فوریه به ۴۹.۵ افزایش یابد.  افت شدید شاخص مدیران خرید که نشان دهنده تشدید رکود در آمریکا بود، باعث تضعیف دلار و در نتیجه جهش ۴۰ دلاری بهای اونس جهانی شد.