مدارس می‌توانند در ماه رمضان با یک ساعت تأخیر شروع به کار کنند

وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای در خصوص آموزش در ایام ماه مبارک رمضان اعلام کرد: مدیران مدارس می‌توانند به اقتضای شرایط با توجه به نظرات معلمان، دانش‌آموزان و اولیای آنها، ضمن اجرای کامل برنامه درسی و رعایت ساعات مصوب آموزشی هر دوره، نسبت به شروع ساعت کار مدرسه با یک ساعت تأخیر اقدام کنند‌.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،وزارت آموزش و پرورش در خصوص اجرای آموزش در ایام ماه مبارک رمضان و توصیه‌های مدیریتی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان در دهه آخر اسفند سال جاری و تقارن آن با آغاز بهار طبیعت و تعطیلات نوروز و با عنایت به ضرورت رعایت حال دانش‌آموزان روزه‌دار و بهره‌مندی بیشتر معنوی در این ماه پر خیر و برکت به ویژه در ساعات فعالیت مدارس، ضرورت می‌داند به مدیران ادارات‌کل آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق و مدارس مواردی را توصیه کند.

شایسته است مدیران با استفاده از ظرفیت مشورت و مشارکت شورای معلمان و انجمن اولیا و مربیان و با تصویب شورای مدرسه، نسبت به هماهنگی و اجرای هرچه مطلوب‌تر تصمیمات اتخاذ شده، در این ایام اقدام کنند.

۱) با توجه به شرایط جسمانی دانش‌آموزان روزه‌دار و ضرورت زمینه‌سازی برای استفاده مطلوب از برکات عبادی و معنوی این ماه، شایسته است طی مصوبه شورای مدرسه، معلمان:

الف) از اجرای هرگونه آزمون مؤثر در ارزشیابی تحصیلی و کلاسی دانش‌آموزان در این ماه مبارک خودداری کنند.

ب) ارائه تکالیف و کار در منزل به دانش‌آموزان را محدود نمایند.

ج) درس تربیت‌بدنی با ورزش‌های سبک اجرا شود.

۲) مدیران مدارس می‌توانند به اقتضای شرایط (اوقات شرعی، موقعیت جغرافیایی، نوع مدرسه و...) با توجه به نظرات معلمان، دانش‌آموزان و اولیای ایشان، ضمن اجرای کامل برنامه درسی و رعایت ساعات مصوب آموزشی هر دوره، نسبت به شروع ساعت کار مدرسه با یک ساعت تأخیر اقدام کنند‌.

۳) برگزاری برنامه‌های مذهبی، تربیتی و امیدآفرین با مشارکت معلمان، دانش‌آموزان و اولیا نظیر اجرای نمازهای جماعت در مدرسه، برگزاری مراسم ادعیه و سخنرانی بویژه مراسم شب‌های قدر و احیا و سایر برنامه‌های فرهنگی و تربیتی از جمله نکات مورد نظر است که برنامه‌ریزی و اجرای آن به مدیران نیز تأکید می‌شود.

امید است برنامه‌های پیش‌بینی شده شورای مدرسه برای این ماه، به‌گونه‌ای تنظیم و اجرا شود که ضمن تشویق اعتقادی دانش‌آموزان به روزه‌داری و تشویق آنان به حفظ و رعایت شئونات دینی و مذهبی، زمینه‌های توسعه و درک فرهنگ اسلامی و حب نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار(ع) و دستورات ایشان را بیش از پیش در میان معلمان و دانش‌آموزان فراهم نمایند و به یقین نقش مدیران مدارس در تحقق این امر مهم، بسیار اساسی و موثر می‌باشد.