این مرد پس از ۲۶ سال پیدا شد!+ فیلم

پیدا شدن مرد الجزایری مفقودشده پس از حدود ۲۶ سال در انبار خانه همسایه‌اش، واکنش‌هایی را از سوی سایر خانواده‌هایی داشته که هنوز در جست‌وجوی عزیزان ناپدیدشده خود در درگیری‌های داخلی الجزایر هستند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، پیدا شدن مرد الجزایری مفقودشده پس از حدود ۲۶ سال در انبار خانه همسایه‌اش، واکنش‌هایی را از سوی سایر خانواده‌هایی داشته که هنوز در جست‌وجوی عزیزان ناپدیدشده خود در درگیری‌های داخلی الجزایر هستند.

«عمر بن عمران» در جریان جنگ داخلی الجزایر در دهه ۱۹۹۰، زمانی که هنوز ۲۰ ساله نشده بود، در شهر «جلفه» ناپدید شد.

او که اکنون ۴۵ ساله است به تازگی در ۲۰۰ متری جایی که بزرگ شده بود، پیدا شده و مقام‌ها تایید کردند که یک مرد ۶۱ ساله مظنون به اسیر کردن او را دستگیر کرده‌اند.

اما کشف بن عمران در روز یکشنبه، معمایی را که از زمان درگیری‌های داخلی الجزایر در جامعه او باقی مانده بود، حل می‌کند و پس از پیدا شدن این مرد، بستگان شماری از قربانیان دیگر برای یافتن عزیزان مفقودشده احتمالی خود یا اجرای عدالت برای جان‌باختگان تلاش می‌کنند.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، حدود ۲۰۰ هزار نفر در دهه ۱۹۹۰ در طول این جنگ که در سال ۲۰۰۲ پایان یافت، کشته و تخمین زده می‌شود که ۲۰ هزار نفر ربوده شدند.

خانواده بن عمران می‌ترسیدند که او جزو ۲۰۰ هزار کشته یا ۲۰ هزار ربوده شده در جریان ناآرامی‌ها باشد.

بر اساس گزارش‌ها او در روز ۱۲ مه در زیر پشته کاهی در یک آغل گوسفند پیدا شد. در خانه‌های قدیمی گاه از انبار زیرزمینی به عنوان آغل استفاده می‌شد.

به گزارش بی بی سی، یک مقام دادگاه گفت دفتر دادستانی شکایتی از یک فرد ناشناس دریافت کرد که مدعی بود بن عمران در خانه یکی از همسایگانش در آغل گوسفند نگهداری می‌شود.

این مقام گفت: در پی این گزارش، دادستان کل به ژاندارمری کشور دستور داد تا تحقیقات وسیعی انجام دهند و ماموران به منزل مورد نظر مراجعه کردند.

در روز ۱۲ مه در ساعت ۸ شب به وقت محلی، ماموران عمر بن عمران ۴۵ ساله را در انباری همسایه‌اش، ب.الف ۶۱ ساله، پیدا کردند.

این مقام گفت: بنا به گزارش‌ها، مظنون قصد فرار از صحنه را داشت اما مهار و دستگیر شد.

مقام دادگاه گفت تحقیقات هنوز در حال اجنکنجام است و بن عمران تحت مراقبت‌های پزشکی و روانی قرار دارد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که بن عمران به امدادگران گفته است گاهی اوقات خانواده‌اش را از داخل محل حبس می‌دید، اما مدعی شد که نتوانسته است درخواست کمک ‌کند «به دلیل طلسمی که اسیرکننده به کار گرفته بود.»

مادر عمر بن عمران در سال ۲۰۱۳ درگذشته است.

برچسب ها :