این 10 موبایل بهترین گوشی های ماه گذشته بودند/ رتبه اول کدام برند است؟+اسامی

سه گوشی پرچمدار با سه تراشه مختلف عناوین اول تا سوم لیست بهترین گوشی های ماه ژوئن ۲۰۲۴ انتوتو را کسب کردند. بازار پرچمداران در سلطه چینی‌هاست.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، سه گوشی پرچمدار با سه تراشه مختلف عناوین اول تا سوم لیست بهترین گوشی های ماه ژوئن ۲۰۲۴ انتوتو را کسب کردند. بازار پرچمداران در سلطه چینی‌هاست.

مطابق روال هر ماه، اپلیکیشن بنچمارک انتوتو لیستی از بهترین گوشی های موبایل ماه گذشته را منتشر کرد. این لیست دربرگیرنده اطلاعاتی جالب است که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

اتفاق جالبی که در لیست قدرتمندترین گوشی‌های این ماه AnTuTu رخ داده این است که نقریبا نیمی از محصولات لیست از تراشه کوالکام بهره برده و نیم دیگر به چیپست مدیاتک مجهزند. همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌فرمایید، برترین گوشی موبایل ماه گذشته از نظر عملکرد پردازشی و سخت افزاری، ایسوس راگ فون ۸ پرو بوده که از تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام استفاده می‌کند.

با این وجود اتفاق جالبی که در خصوص لیست این ماه رخ داده این است که رتبه‌های دوم و سوم لیست به دو گوشی با تراشه‌های مختلف اختصاص دارد. رتبه دوم لیست در اختیار اوپو فایند ایکس 7 است که از تراشه پرچمدار دایمنسیتی 9300 مدیاتک بهره می‌برد و رتبه سوم نیز به iQOO Neo S9 Pro رسیده که به چیپست قدرتمندتر دایمنسیتی 9300 پلاس مجهز است.

در رده چهارم لیست حاضر، گوشی Red Magic 9 Pro+ قرار گرفته و در جایگاه‌های پنجم تا هشتم نیز گوشی‌های ویوو X100 اولترا، ویوو X100 پرو، iQOO 12 و ویوو X100 جای دارند. همچنین رتبه نهم از آن وان پلاس 12 شده و پایان‌بخش لیست بهترین گوشی های ماه ژوئن انتوتو نیز اوپو فایند ایکس ۷ اولترا خواهد بود.

بهترین گوشی ماه انتوتو

این، یکی از معدود دفعاتی است که سه عنوان برتر لیست قدرتمندترین گوشی‌های موبایل ماه از سه تراشه مختلف بهره می‌برند. با توجه به نتایج فوق‌العاده‌ای که تراشه‌های مدیاتک ثبت کرده‌اند می‌توان به شکل گرفتن رقابتی جدید در آینده بازار گوشی‌های موبایل امیدوار شد.

البته تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ محصولی قدرتمندتر از سری دایمنسیتی ۹۳۰۰ به شمار می‌رود. با این وجود مدیاتک در تراشه‌های جدیدش موفق شده توازنی ایده‌آل بین ارائه عملکرد پرچمدار و قیمت مناسب برقرار کند. همین مساله احتمالا باعث گرایش بسیاری گوشی‌سازان به چیپست‌های این کمپانی خواهد شد.