۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند
بعد از برش این میوه باید روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا میوه آب خود را از دست ندهد. بهتر است بعد از برش دادن خربزه و طالبی حداکثر تا ۳ روز بعد از آنها استفاده کنید.
به گزارش سایت طلا، بعد از برش این میوه باید روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا میوه آب خود را از دست ندهد. بهتر است بعد از برش دادن خربزه و طالبی حداکثر تا ۳ روز بعد از آنها استفاده کنید.
نگهداری میوه در یخچال یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری آن است، اما حقیقت این است که نگهداری همه میوهها در یخچال چنین تاثیری ندارد و گاهی اوقات این کار موجب کاهش کیفیت میوه میشود و نتیجه عکس دارد.
به گزارش اکالا، نگهداری برخی میوهها در یخچال موجب میشود تا بافت آنها به صورت سفت و نرسیده باقی بماند و در برخی مواقع حتی سریعتر خراب شوند. در ادامه این بخش به ۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند، اشاره شده است.
۱- خربزه و طالبی
خربزه و طالبی از آن دسته میوههایی هستند که در یخچال بافت خود را از دست میدهند و زود خراب میشوند. برای نگهداری انواع خربزه و طالبی بهتر است آنها را در روی میز آشپزخانه و دور از گرما و فشار قرار دهید. به خاطر داشته باشید که قرار دادن خربزه در یخچال موجب کاهش آنتیاکسیدانهای موجود در آن میشود.
بعد از برش این میوه باید روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا میوه آب خود را از دست ندهد. بهتر است بعد از برش دادن خربزه و طالبی حداکثر تا ۳ روز بعد از آنها استفاده کنید.
۲- هندوانه
هندوانه نیز درست مثل انواع خربزه و طالبی باید قبل از برش، در پیشخوان و بیرون از یخچال نگهداری شود. قرار دادن هندوانه در یخچال موجب میشود تا این میوه سریعتر خراب شود و طعم و بافت خود را ز دست بدهد. بعد از برش دادن هندوانه باید آن را در یک ظرف بریزید یا با کیسه پلاستیکی بپوشانید و در یخچال بگذارید.
۳- موز
موز از آن میوههایی است که اگر در یخچال بماند، زودتر سیاه و خراب میشود. این میوه گرمسیری نسبت به هوای سرد حساس است و برای این که طعم و بافت خود را حفظ کند، باید در دمای اتاق نگهداری شود. قرار دادن موز در یخچال موجب سیاه شدن پوست آن میشود و در این شرایط بهتر است از موز برای تهیه دسر و اسموتی استفاده کنید.
۴- انبه
انبه یکی دیگر از میوههای گرمسیری است که بهتر است در پیشخوان آشپزخانه نگهداری شود. قرار دادن این میوه در یخچال موجب میشود تا سریعتر سیاه و خراب شود و کیفیت خود را از دست بدهد. زمانی که انبه به خوبی رسید و نرم شد، میتوانید آن را در یخچال بگذارید و در سریعترین زمان ممکن مصرف کنید.
۵- مرکبات
شاید عجیب به نظر برسد، اما مرکباتی مثل لیمو، پرتقال، گریپ فروت و لیمو ترش نباید در یخچال نگهداری شوند. این میوهها پس از چیده شدن به رسیدن ادامه نمیدهند و نگهداری آنها در محیط بیرون از یخچال موجب افزایش ماندگاریشان میشود. برای نگهداری مرکبات باید آنها را در آشپزخانه و دور از فشار و گرما قرار دهید.
۶- آناناس
آناناس یک میوه گرمسیری است و میوههای گرمسیری نباید در یخچال نگهداری شوند. این میوهها در دمای اتاق به رسیدن ادامه میدهند و طعم بهتری پیدا میکنند. بنابراین بهتر است آناناس را در پیشخوان آشپزخانه بگذارید تا کاملا رسیده و آبدار شود و سپس آن را در عرض چند روز مصرف کنید.
۷- آووکادو
قرار دادن آووکادو در یخچال موجب از دست رفتن طعم و بافت آن میشود. بهتر است این میوه را در بیرون از یخچال و روی پیشخوان نگهداری کنید و اگر دوست دارید آن را خنک میل کنید، تنها ۳۰ دقیقه قبل از مصرف آن را در یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید. در صورتی که آووکادو به خوبی رسیده یا خرد شده است، حتما آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.
۸- هلو
هلو تا زمانی که نرسیده است، بافت سفتی دارد و مزه آن چندان جالب نیست. برای این که هلو به خوبی برسد و نرم شود، میتوانید برای چند روز آن را در فضای بیرون از یخچال قرار دهید و سپس مصرف کنید. فراموش نکنید که قرار دادن هلوی نرسیده در یخچال، مانع رسیدن میوه میشود. برای نگهداری هلوی رسیده میتوانید آن را در یخچال قرار دهید و ظرف چند روز مصرف کنید.
در این مقاله به ۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند، اشاره شد. به خاطر داشته باشید که اگر میوه به خوبی رسیده و نرم باشد، بهتر است آن را در یخچال قرار دهید و در کوتاهترین زمان مصرف کنید. بعد از خرد کردن همه میوهها نیز باید آنها را در ظروف در بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال بگذارید.