به گزارش سایت طلا، در این احضار، مراتب محکومیت این اقدام که مغایر با سیاستهای ادعایی دولت جدید انگلیس مبنی بر تمایل به تعامل و همکاری است، اعلام شد.
همچنین تصریح شد: همه میدانند بزرگترین منبع ایجاد ناامنی در منطقه، رژیم اشغالگر صهیونیستی است که مستظهر به حمایت همه جانبه سیاسی و نظامی برخی مدعیان ثبات در منطقه از جمله انگلیس است.
رئیس اداره سوم غرب اروپا یادآوری کرد: حمایت این کشورها از نسل کشی فلسطینیان توسط رژیم اسرائیل و تلاش آنها برای بی کیفرمانی نتانیاهو، جنایتکار جنگی، اساس بی ثباتی و ناامنی در منطقه است.
کاردار انگلیس نیز گفت که مراتب را به پایتخت کشورش منعکس می کند.
به گزارش سایت طلا، منابع انگلیسی روز دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳ خبر دادند، دولت انگلستان سه فرد و یک نهاد ایرانی را به اتهام فعالیتهای «بیثبات» کننده امنیت رژیم صهیونیستی را تحریم کرده است.
طبق اعلام رسانه های این کشور، «حمید فاضلی» و «بهنام شهریاری» به اتهام آن چه دخالت در حمایت از گروههای مسلح که قصد بیثبات کردن رژیم صهیونیستی را دارند، عنوان شده توسط انگلیس، دولت حامی سرسخت رژیم صهیونیستی تحریم شده است.
«عبدالفتاح اهوازیان» نیز به اتهام آن چه دست داشتن در «تهدید، برنامهریزی یا انجام فعالیتهایی که با هدف ایجاد بیثباتی در انگلستان یا هر کشور دیگری انجام میشود» خوانده شده تحریم شده است.
یگان ۷۰۰ نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به اتهام واهی «تسهیل فعالیتهایی که برای بیثبات کردن انگلیس و سایر کشورها» تحریم شده است.
احضار سفیر استرالیا در تهران از سوی وزارت امور خارجه
در پی انتشار مطلبی توهین آمیز و مغایر عرف و آداب و فرهنگ ایرانی و اسلامی سفیر استرالیا در تهران احضار شد.
در پی انتشار مطلبی موهن در شبکه های اجتماعی توسط سفارت استرالیا در تهران، ایان مک کانویل سفیر این کشور از سوی رئیس اداره منطقهای در روز جاری ۱۳ شهریور به وزارت خارجه احضار شد.
رئیس اداره منطقه ای وزارت امور خارجه ضمن اعتراض شدید نسبت به اقدام سفارت استرالیا در انتشار این محتوای هنجارشکنانه، این اقدام را شدیدا محکوم نمود و افزود: مطلب منتشره توسط سفارت استرالیا توهین آمیز و مغایر عرف و آداب و فرهنگ ایرانی و اسلامی است و لازم است به نحوی شایسته جبران گردیده و از تکرار چنین مواردی موکدا اجتناب گردد. بعلاوه چنین اقدامی از سوی سفارت مغایر حقوق بینالملل و کنوانسیون دیپلماتیک وین ناظر بر رفتار نمایندگیهای سیاسی در احترام به قوانین و مقررات دولت پذیرنده است.
رئیس اداره منطقه ای وزارت امور خارجه خاطر نشان ساخت: تاریخ روابط و مناسبات خارجی ایران نشانگر حساسیت بالای افکار عمومی و واکنش آنان در قبال چنین رفتارهای هنجار شکنانه ای است.
سفیر استرالیا با تأکید بر اینکه سفارت کشورش قطعا تعمدی در اهانت به مردم و ارزشهای جامعه ایرانی نداشته، گفت در این پیام نامی از ایران برده نشده است.
وی اظهار داشت موارد نگرانی و موضع دولت جمهوری اسلامی ایران را به کانبرا منعکس خواهد کرد.