به گزارش سایت طلا، زمان زیادی از کارزار انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نگذشته است که پیرو شهادت «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور شهید کشورمان در یک بازه زمانی فشرده برگزار شد.
در همان ایام، نامزدهای انتخابات طبق روال به تشریح برنامههای خود پرداختند اما این بار با یک تفاوت؛ اینکه از همان ابتدا «مسعود پزشکیان» با مشورت جمعی از دیپلماتها با یک نگاه سیاسی مشخص، به کشورهای اروپایی پیام معنادار و به اصطلاح «پالس» مثبت مخابره میکرد و بهواسطه همین اقدامات، اینگونه تلقی میشد که با روی کار آمدن دولتی با سمتوسوی متمایل به جریان حزبی موسوم به اصلاحطلبان، گشایشهای زیادی حاصل خواهد شد. به نظر میرسید فضایی ایجاد شده که باری دیگر صداقت اروپاییها به بوته آزمون کشیده شود.
با این حال درست بعد از روی کار آمدن دولت موسوم به «وفاق»، هیچیک از کشورهای اروپایی، به رئیس جمهور منتخب کشورمان تبریک نگفتند و حتی حاضر نشدند در مراسم تحلیف شرکت کنند. فراتر از آن به رژیم وحشی صهیونیستی چراغ سبز نشان دادند تا «مهمان عزیز» ملت ایران، شهید «اسماعیل هنیه» را در خاک جمهوری اسلامی ایران ترور کند.
در داخل اما برخی فارغ از اتفاقات صحنه بینالملل و کُنشهای جمهوری اسلامی ایران و اقدامات محور مقاومت که در آستانه محور رژیم موقت صهیونیستی هستند، همچنان منتظر ارتباط با اروپا بودند.
اروپا اما علاوه بر حمایتهای بی دریغ یک سال گذشتهاش از رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم فلسطین، تحریمهای جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرد.
جالب آنکه همین کشورها تا دیروز ارسال موشک که هیچ حتی یک کلاف سیمخاردار به کشورمان را تحریم کردهبودند و حال مدعی هستند ایران به روسیه موشک ارسال کرده است!
وزارت خارجه آلمان به نمایندگی از تروئیکای اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس)، در بیانیهای، ایران را به ارسال موشک بالستیک به روسیه متهم و از طرح خود برای اعمال تحریمهای تازه علیه تهران و مسکو خبر دادند.
سه کشور اروپایی، با طرح ادعای بیاساس «ارسال موشکهای بالستیک» از سوی ایران به روسیه و استفاده از این موشکها در جنگ اوکراین، مدعی شدند: «دولتهای فرانسه، آلمان و انگلیس به شدت صادرات ایران و خرید موشکهای بالستیک ایران توسط روسیه را محکوم میکنند.
ادعای تروئیکای اروپایی در حالی است که پیشتر «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید و «ویلیام برنز» رئیس سیا، ادعای رسانههای آمریکایی درباره ارسال موشکهای بالستیک از سوی به روسیه را تأیید نکرده بودند اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد ایران به روسیه موشک فرستاده است.
«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم مدعی شد «حمایت ایران از تجاوز روسیه با پاسخ قوی اتحادیه اروپا روبرو خواهد شد».
سید عباس عراقچی نیز در واکنش به تحریمهای وضع شده از جانب آمریکا و تروئیکای اروپایی بر ایران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یک بار دیگر آمریکا و اروپا بر اساس اطلاعات غلط و منطق معیوب عمل کردند. ایران به روسیه موشکهای بالستیک ارسال نکرده است. تمام.»
آقای عراقچی افزود: «معتادین تحریم باید از خود بپرسند: چگونه ایران قادر است تسلیحات پیچیده بسازد و به ادعای شما بفروشد؟ تحریمها راه حل نیستند بلکه بخشی از مشکل هستند.»
واکنش مقامات ایرانی، به دستگاه دیپلماسی کشورمان محدود نشده است، بلکه، سردار «فضل الله نوذری» جانشین عملیات قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء امروز با رد ادعای ارسال موشکهای ایرانی به روسیه گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به جنگ اوکراین که بارها هم اعلام شده این است که حامی هیچیک از طرفین جنگ نبوده و مشروعیتی برای این جنگ قائل نیست. هیچ موشکی به روسیه ارسال نشده و این ادعا نوعی جنگ روانی است.
از طرفی، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) روز دوشنبه به ادعای رسانههای آمریکایی درباره اینکه تهران موشکهای بالستیک کوتاهبرد خود را در اختیار مسکو قرار میدهد، واکنش نشان داد و تصریح کرد: ما این گزارشها را دیدهایم اما چنین اطلاعاتی همیشه با واقعیت مطابقت ندارد.
به گزارش سایت طلا، بنابراین این موضوع بارها از سوی مقامات کشورمان و روسیه رد شد اما غرب باید بهانهای جور میکرد و نیش خود را به ایران میزد که زد!
اتحادیه اروپا با اعمال تحریمهای تازه علیه افراد و نهادهای ایرانی، سه شرکت هواپیمایی ایرانایر، ماهان و ساها را نیز به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
حال دولت باید چه کند؟ پاسخ این سوال در مصاحبه اخیر سید حسن خمینی رئیس مؤسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی مستتر است؛ آنجایی که گفت «دستکشهای مخملی، بازوان چدنی دارد». حال دولت فعلی اگر بهدنبال به پای میز مذاکره کشاندن غرب و اروپاست باید بازوان چدنی داشته باشد؛ بازوانی که در توسعه عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران و مؤلفههای قدرت نظامی و نفوذ فرهنگی معنا پیدا میکند و نمیشود صرفاً با خنده و التماس، این موجودات را رام کرد.
به نظر میرسد پس از شکستهای پیدرپی غرب در عرصه بینالملل؛ چه در مناقشه اواکراین و چه در مواجهه با حماسه «طوفانالاقصی»، به دنبال دستاوردسازی با نقرهداغ کردن کشورمان هستند و همین روند ایجاب میکند مقامات کشورمان بیش از پیش خود را برای هر شرایطی آماده و از خوشبینی مفرط به کشورهایی که عملاً هیچ اعتقادی به حقوق بشر ندارند و سرسپردگان شبکه جهانی صهیونیسم هستند، پرهیز کنند.