شما دعوتید به بازدیداز نمایشگاه طلاوجواهر تبریز
-3 روز و -4 ساعت و-38 دقیقه
من می آیم فرم ثبت نام آنلاین

زمان ورود موج‌ بارش‌های جدید به کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۲۸ آبان) خبر داد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا ،صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه بارش‌ها در اواسط هفته جاری در برخی از استان‌ها تشدید می‌شود، گفت: امروز (شنبه، ۲۶ مهر) در اغلب نقاط کشور، هوا صاف و آفتابی و جوی پایدار حاکم است.

وی افزود: امروز در شمال شرقی هرمزگان، ارتفاعات جنوبی کرمان و شمال غربی سیستان و بلوچستان شرایط رگبار باران فراهم است.

ضیائیان تاکید کرد: امروز انتظار داریم دمای برخی نقاط کشور مخصوصاً در بخش‌های شمالی، افزایش پیدا کند. همچنین تا دو سه روز آینده شرایط برای افزایش غلظت هوا مناسب است و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت احتمال افزایش آلاینده‌های هوا و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: در شهرهای جنوب غربی کشور افزایش سرعت وزش باد همچنان وجود دارد و باعث می‌شود آب‌های خلیج فارس در بخش‌های ساحلی خوزستان و بوشهر مواج باشند.

وی با بیان اینکه سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد کشور می‌شود، گفت: آسمان تهران امروز، صاف تا قسمتی ابری، غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم و از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل و حداکثر دمای ۸ و ۱۶ درجه سانتیگراد و فردا صاف تا کمی ابری، از بعد از ظهر غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با کمترین و بیشترین دمای ۶ و ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

هشدار هواشناسی؛ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۱.۵ متر در شمال کشور

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج به بیش‌از ۱.۵ متر در آب‌های شمال کشور هشدار داد.

به گزارش سایت طلا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ دریایی اعلام کرد: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیشتر از ۱.۵ متر در مناطق نزدیک و دور از ساحل از اوایل روز فردا (یکشنبه، ۲۷ آبان) تا روز دوشنبه (۲۸ آبان) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان پیش بینی می‌شود.

در این شرایط جوی خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناورهای سبک، اختلال در تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی احتمال خسارت به تأسیسات دریایی دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی نسبت به ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بندر با احتیاط، تردد کشتی‌های تجاری با احتیاط، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط همه فعالان دریایی برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه می‌کند.