روزگار به کام دلار است
دلار همچنان روند صعودی را طی می کند در حالی که در سوی دیگر کره زمین در چین اوضاع به گونه دیگری رقم خورد بطوری که بر اساس اطلاعات تجاری، رشد صنعتی از شروع بحران جهانی تا کنون کمترین آمار را در ماه اوت سال جاری به ثبت رساند.
به گزارش بلومبرگ، ارزش دلار به بیشترین مقدار خود در 14 ماه گذشته رسید و بر اساس اطلاعات رسیده از اقتصاد چین، بهای کالاهای چین به کمترین میزان در 5 سال رسید. روبل روسیه نیز پس از اعمال تحریم های اقتصادی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا، کاهش داشت.
رویال بانک اسکاتلند پیش بینی خود در مورد توسعه اقتصاد چین در سال 2014 را از 7.6 درصد به 7.2 درصد کاهش داد چراکه رشد صنعتی از شروع بحران جهانی تا کنون کمترین آمار را در ماه اوت سال جاری به ثبت رساند.
به گفته دن موریس یکی از متخصصان سرمایه گذاری "افزایش ارزش دلار قابل پیش بینی بود. زمانی که ارزها در مقابل دلار شروع به ضعیف شدن می کنند و پول نقد به آمریکا سرازیر می شود، در بازارهای در حال توسعه واکنش منفی دیده می شود."
انتظار قدرت گرفتن اقتصاد آمریکا باعث ترغیب فدرال رزرو به افزایش هرچه زودتر هزینه های استقراض می شود و در نتیجه ارزش اسناد خزانه کاهش و دلار افزایش می یابد. اوراق قرضه 10 ساله آمریکا امروز به 2.62 درصد رسید که بیشترین میزان از 7 ماه ژوئیه است.
دولت های پربازده متحمل ضرر افزایش ارزش دلار می شوند. دلار استرالیا برای نخستین بار از ماه مارس به کمتر از 90 سنت رسید و رند آفریقای جنوبی نیز برای ششمین روز متوالی امروز را نیز با افت سپری کرد. ضمن اینکه رینگیت مالزی بیشترین کاهش از ماه مارس را نظاره¬گر بود.