شهری در ایران که همه در آن قصابند!

کاج، شهر گوشت است؛ شهری که در کهگیلویه و بویراحمد که به دلیل تعدادی بالای ذبح روزانه گوشت قرمز به شهر گوشت شهرت یافته.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، کاج، شهر گوشت است؛ شهری که در کهگیلویه و بویراحمد که به دلیل تعدادی بالای ذبح روزانه گوشت قرمز به شهر گوشت شهرت یافته.

شهری که اغلب مردمانش قصاب هستند و روزانه بسیاری از شهرهای اطراف و حتی شهرهای دور به کاج سفر می‌کنند تا گوشت تازه و البته ارزان قیمت تهیه کنند. به دلیل فراوانی عرضه گوشت تازه در این منطقه، قیمت آن نسبت تعرفه ستاد تنظیم بازار پایین‌تر است.

کاج شهری کوچک در کنار رودخانه بهشت‌آباد شهرستان اردل قرار گرفته است. جالب اینکه قرار گرفتن در ساحل زیبایی رودخانه بهشت‌آباد شهرستان اردل و عرضه گوشت با کیفیت در این شهر، این منطقه را به نقطه توریستی و گردشگری تبدیل کرده است که مسافران بسیاری زیادی روزانه به این منطقه سفر می‌کنند.

یکی از ویژگی‌هایی این شهر که موجب شده شهرت آن روز به روز بیشتر و موجب توسعه گردشگری شود، عرضه گوشت قرمز با کیفیت گوسفند و بز در این منطقه است.

ماجرای گرایش مردم شهر کاج به شغل قصابی اینگونه است که اولین مغازه قصابی توسط یکی از اهالی برای عرضه گوشت در این شهر که پیش از این روستا بود دایر می‌شود. به واسطه وجود جذابیت‌های گردشگری مانند وجود چشمه و رودخانه در منطقه، مسافران بسیاری وارد منطقه شدند و برای خرید گوشت خود به این مغازه قصابی مراجعه کردند.

شهر کاج حدود ۵۰ مغازه قصابی دارد که روزانه بسیاری از اهالی شهرهای مجاور و گردشگران را به این منطقه می‌کشاند. گفته می‌شود روزانه در هر قصابی بین ۶ تا ۱۰ گوسفند ذبح می‌شود.

در هر خانواده‌ای حداقل یک نفر به شغل قصابی مشغول است تا کاج به یک شهر پویای در زمینه کسب و کار و هدف گردشگری تبدیل شود.

برچسب ها :