نگاهی به بازار سکه در هفته گذشته

سایت طلا: بازار سکه هر چند هفته گذشته را با وجود نوسانات شدید شروعی کاهشی را برای سکه بهار آزادی رقم زد، اما افزایش تقاضا برای سایر سکه ها پایانی مثبت را برای این بازار ایجاد نمود.

خبر را برای من بخوان


به گزارش سایت طلا، بازار سکه که در روزهای اخیر نگاهش به روند بازار ارز بیشتر بود تا اونس، سکه در روز شنبه هفته جاری در برابر افت شدید طلای جهانی تاب نیاورد و شاهد کاهش سکه های طلایی و ورود سکه تمام بهار آزادی به کانال 920 هزار تومانی بود.

هفته ی گذشته در حالی برای بازار سکه کلید خورد که بالارفتن قیمت شاخص بازار ارز، سکه ها را به تحرک واداشت و با تقویت 8400 تومانی ارزش سکه بهار آزادی به 935 هزار تومانی رسید و این در حالی است که قیمت سکه در هفته منتهی به 4 مهر ماه عمدتاٌ در کانال 920 هزار تومانی قرار داشت.

تداوم روند افزایشی در بازار سکه تحت تأثیر دلار داخل به ارزش سکه بهار آزادی 4200 تومان دیگر در روز یکشنبه افزود و بهای این سکه را در مرز 940 هزار تومان قرار داد.

در پایان معاملات این روز ارزش هر نیم سکه به 476 هزار تومان و هر ربع و سکه 1 گرمی به 272 و 175 هزار تومان رسید
.
افت دلار داخل در روز دوشنبه در کنار کاهش نسبی اونس جهانی بازار سکه را تاحدودی به عقب راند و این در شرایطی است که فعالان بازار خود را برای ثبت قیمتهای بالای مرز 940 هزار تومان آماده کرده بودند.

برآیند نوسان کاهشی اونس و افت اندک دلار داخل در روز سه شنبه تضعیف 3700 تومانی سکه بهار آزادی بود که البته در این روز بین فروشندگان سکه توافقی برای نرخ فروش وجود نداشت و هر چند نرخ غالب سکه 934 هزار تومان بود اما بین 937 تا 932 هزار تومان معامله شد.

این گزارش می افزاید، بازار سکه در روز چهارشنبه همراستا با دلار داخل شاهد رشد نسبی سکه های طلایی بود که در این روز با توجه به تعطیلی بازار سکه در روز پنج شنبه به مناسبت سالروز شهادت امام محمد باقر علیه السلام و در پیش بودن عید قربان سطح تقاضا افزایش یافت و سکه تمام بهار آزادی در این روز به 934 هزار و 500 تومان رسید.

سایر سکه ها در غروب روز چهارشنبه در هر نیم و ربع سکه بر بهای 475 و 270 هزار تومان و سکه 1 گرمی بر نرخ 173 هزار تومان قرار گرفتند.

روند بازار سکه در هفته گذشته در کنار تأثیر پذیری از قیمت اونس جهانی بسته به سمت و سوی بهای دلار افزایشی یا کاهشی می شد که البته افزایش تقاضا و رونق معالات تاحدودی در آستانه اعیاد قربان و غدیر این بازار را در مقابل افت قیمتها مصون نمود./ج


انتهای پیام