دورسون همچنان مورد اعتماد کارتال قرار دارد. در واقع کارتال میخواهد با سپردن پنالتی ها به دورسون اعتماد کند که گلهای بیشتری برای پرسپولیس به ثمر رسانده و روحیه بهتری بگیرد.
سردار دورسون در دربی میرفت تا با یک پنالتی عجیب خودش را از چشم هواداران پرسپولیس بیندازد که با تکرار پنالتی و گل شدن ضربه مجدد توسط محمدحسین کنعانیزادگان، او نجات پیدا کرد. نکته قابل توجه اینکه کنعانیزادگان در چند هفته اخیر بارها از کارتال خواسته بود که پشت ضربه پنالتی بایستد و در نهایت این اتفاق برای او در دربی رخ داد. هر چند او ضربهاش را خیلی خوب و زاویهدار نزد و چون خیلی محکم بود بعد از برخورد با دستان حسینی وارد دروازه شد. در این میان شاید تصور شود که برای بازیهای آینده پرسپولیس پنالتیزن تیم تغییر کند که این اتفاق رخ نخواهد داد.
طبق پیگیری که داشتیم چنانچه در بازیهای آینده پرسپولیس، این تیم صاحب ضربه پنالتی شود، همچنان سردار دورسون پنالتی زن اول خواهد بود و بعد از او هم گئورگی گولسیانی مأمور زدن پنالتی است. کنعانیزادگان و علی علیپور هم دیگر پنالتیزنان سرخپوشان خواهند بود. این بدان معناست که دورسون همچنان مورد اعتماد کارتال قرار دارد. در واقع کارتال میخواهد با این روش به دورسون اعتماد کند که گلهای بیشتری برای پرسپولیس به ثمر رسانده و روحیه بهتری بگیرد. هرچند آمار گلزنی علی علیپور در دوران حضور کارتال در پرسپولیس با وجود اینکه زمان کمتری به میدان رفته بهتر بوده است.