عراقچی عازم عربستان شد
وزیر امور خارجه ایران به منظور شرکت در نشست وزرای امور خارجه سازمان کشورهای اسلامی عازم مقر این نهاد در جده عربستان شد.
«سید عباس عراقچی» عصر امروز - ۱۶ اسفند- برای شرکت در نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاریهای اسلامی عازم جده شد، این نشست به پیشنهاد ایران و با موضوع غزه عصر فردا در مقر سازمان همکاریهای اسلامی (OIC) منعقد خواهد شد.
به گزارش سایت طلا، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ضرورتها، جزئیات و دستور کار برگزاری نشست سازمان کشورهای اسلامی گفته بود: هدف از درخواست برگزاری اجلاس وزرای خارجه سازمان همکاریهای اسلامی جلب توجه سازمان همکاری اسلامی به عنوان مهمترین تشکل در سطح جهان اسلام برای موضوعی بوده که دغدغه اصلی جامعه و کشورهای اسلامی است و آن چیزی نیست جز هشدار درباره ادامه خطر نسل کشی مردم فلسطین به ویژه در غزه.
وی افزود: درخواست برگزاری اجلاس با هدف رسیدگی به طرح ترامپ از سوی ایران مطرح شد. جهان اسلام باید مخالفت قاطع خودش را اعلام کند و مخالفت جهان اسلام خوشبختانه قاطع است. اتحادیه عرب طرحی را برای بازسازی غزه ارائه کرده و حماس حمایت کرده است. انتظار می رود اجلاس جمعه در ادامه این روند باشد و با خواست کشورهای اسلامی برای مقابله به این توطئه خطرناک همراه باشد.