شما دعوتید به بازدیداز نمایشگاه طلاوجواهر تبریز
8 روز و 19 ساعت و11 دقیقه
من می آیم فرم ثبت نام آنلاین

چشم انداز اقتصادی جهان مهمترین نگرانی بازار طلا است

سایت طلا : تحلیلگر برجسته موسسه سرمایه گذاری اسپروت تاکید کرد که بهبود شرایط اقتصادی آمریکا تاثیر زیادی بر افت قیمت طلا در هفته های اخیر داشته و چشم انداز اقتصادی آمریکا و سایر کشورهای بزرگ و صنعتی مهمترین نگرانی در بازار طلا به شمار می رود.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکو نیوز، اریک اسپروت کارشناس اقتصادی موسسه سرمایه گذاری "اسپروت" تصریح کرد که روشن ترین نمونه از بهبود وضعیت اقتصادی آمریکا انتشار گزارش اخیر وزارت کار این کشور در خصوص کاهش نرخ بیکاری و افزایش فرصت های شغلی ایجاد شده است.

بر اساس این گزارش وی گفت: انتشار این گزارش موجب افزایش ارزش دلار شده و این مساله به ضرر قیمت طلا تمام شده است. از دسامبر 2013 میلادی فدرال رزرو آمریکا ارزش محرک پولی را کاهش داده است و به نظر می رسد این محرک پولی طی ماه جاری متوقف شود.

اسپروت گفت: البته هنوز نمی توان به طور کامل نسبت به بهبود شرایط اقتصادی آمریکا مطمئن بود و این مساله بازارهای بین المللی را نگران کرده است. شاخص اعتماد مصرف کننده آمریکا رو به کاهش بوده و وضعیت شاخص خرید مدیران نیز امیدوار کننده نبوده است. درآمد واقعی مردم آمریکا نیز کمتر از سطح ده سال قبل است.

وی در ادامه گفت: وضعیت بازار طلا اکنون به صورتی است که تمایل چندانی از سوی سرمایه گذاران بین المللی برای خرید بیشتر وجود ندارد. البته هنوز همه امید خود را نسبت به وضعیت بازار طلا از دست نداده ایم.

وی افزود: با توجه به نیروهای ساختاری بازار از جمله سیاست های پولی بانک های مرکزی جهان احتمال افزایش بیشتر قیمت طلا وجود دارد. اگر بانک های مرکزی بزرگ جهان به سیاست های انبساطی پولی شامل پایین نگه داشتن نرخ بهره و تزریق نقدینگی به بازارهای پولی ادامه دهند کاهش نرخ ارز می تواند به نفع قیمت جهانی طلا باشد.

قیمت جهانی طلا از 1900 دلار در هر اونس در سپتامبر 2011 میلادی به کمتر از 1212 دلار در شرایط کنونی رسیده است. این مساله ضرر و زیان زیادی را متوجه سرمایه گذاران بزرگ بین المللی کرده است.

سال گذشته قیمت طلا پس از 12 سال رشد متوالی با کاهش شدید 28 درصدی روبرو شد که علت اصلی این مساله نگرانی سرمایه گذاران نسبت به متوقف شدن سیاست های محرک پولی آمریکا بوده است./م


انتهای پیام