وزارت خارجه: حفظ محرمانگی مذاکرات ادامه خواهد داشت

روابط عمومی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارنظرهای رسانه‌ای راجع به تبادل نامه میان ایران و آمریکا تاکید کرد: حفظ محرمانگی مذاکرات و مکاتبات بین‌المللی در راستای مصالح ملی است و مادامی‌که منافع کشور اقتضاء کند ادامه خواهد داشت.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،روابط عمومی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهار نظرهای رسانه‌ای راجع به نحوه تبادل نامه بین آمریکا و ایران خاطرنشان کرد: حفظ محرمانگی مذاکرات و مکاتبات بین‌المللی و عدم انتشار جزئیات روندهای دیپلماتیک، یک رفتار حرفه‌ای و در راستای مصالح ملی است و مادامی‌که منافع کشور اقتضاء کند ادامه خواهد داشت.

روابط عمومی وزارت خارجه با اشاره به برخی حاشیه‌سازی‌ها پیرامون این موضوع، تصریح کرد: اصرار بر علنی کردن مکاتبات و تعاملات جاری بین کشورها، با استفاده از تعابیر عوام‌فریبانه‌ای چون «نامحرم‌دانستن مردم»، در خوش‌بینانه‌ترین حالت چیزی جز حاشیه‌سازی غیرضروری و التهاب‌زایی روانی در جامعه نیست.

روابط عمومی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: ملت بزرگ ایران اطمینان داشته باشند وزارت امور خارجه بدون تاثیرپذیری از چنین حاشیه‌سازی‌هایی، با تمرکز و تدبیر وظیفه حساس خود را در این مقطع زمانی مهم و تعیین‌کننده دنبال خواهد کرد.