سایت خبری طلا

کاهش دوباره قیمت طلا؛ علت چیست؟

منبع: سایت طلا


قیمت طلا در معاملات روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار، تحت تاثیر فروش گسترده از سوی سرمایه‌گذاران برای جبران زیان ناشی از ریزش گسترده بازار سهام و تشدید جنگ تجاری، بیش از سه درصد کاهش یافت.


به گزارش سایت طلا،قیمت طلا در معاملات امروز  بازار جهانی به روند کاهشی خود ادامه داد و  به پایین‌ترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید.

، طلای جهانی و بازارهای دیگر طی این هفته با نوسان شدیدی روبه‌رو شدند که علت آن شوک ناشی از تعرفه‌های تجاری جدید دونالد ترامپ - رئیس‌جمهور آمریکا - بود.

قیمت هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 13 دلار کاهش به 3025 دلار رسید

قیمت طلا در معاملات روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار، تحت تاثیر فروش گسترده از سوی سرمایه‌گذاران برای جبران زیان ناشی از ریزش گسترده بازار سهام و تشدید جنگ تجاری، بیش از سه درصد کاهش یافت.

کاهش قیمت‌ها باعث شد تا معامله‌گران پیش‌بینی کنند که سرمایه‌گذاران ممکن است طلا را برای دستیابی به سود می‌فروشند و با این کار، به طور بالقوه، زیان یا حاشیه سود سایر دارایی‌ها را پوشش می دهند. این روند می‌تواند چرخه‌ای را ایجاد کند که سرمایه‌گذاران بیشتری اقدام به فروش طلا کنند و باعث کاهش بیشتر قیمت‌ها شود.

چین، روز جمعه، با اقدامات متقابلی از جمله تعرفه اضافی ۳۴ درصدی بر همه کالاهای آمریکایی و محدود کردن صادرات برخی از عناصر خاکی کمیاب، به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، واکنش نشان داد و جنگ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان را عمیق‌تر کرد.

طبق گزارش رویترز، «جروم پاول»، رئیس فدرال رزرو گفت: تعرفه‌ها خطر افزایش تورم و رشد کندتر را افزایش داده و مسیر دشوار پیش روی سیاست گذاران بانک مرکزی آمریکا را نشان می‌دهد.

با وجود افت بازار طلا، کارشناسان به دو دسته تقسیم شده‌اند. برخی باور دارند که این کاهش موقتی بوده و ناشی از افت بازارهای سهام است. دیگر کارشناسان انتظار دارند افت‌ کوتاه‌مدت بازار طلا ادامه پیدا کند.

دیگر کارشناسان انتظار دارند افت‌ کوتاه‌مدت بازار طلا ادامه پیدا کند؛ با این حال، چشم‌انداز صعودی بلندمدت همچنان دست‌نخورده باقی مانده است که علت آن به ریسک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی مربوط می‌شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۲.۸ درصد کاهش، به ۲۸ دلار و ۷۴ سنت رسید و در پایین‌ترین سطح خود در نزدیک به هفت ماه گذشته ایستاد. هر اونس پلاتین با ۱.۷ درصد کاهش، به ۹۰۰ دلار و ۷۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۲.۶ درصد کاهش، به ۸۸۸ دلار رسید.

انتهای پیام