اكتشاف طلا در ايران فقط توسط بخش خصوصي انجام ميشود
معاون وزير صنايع و معادن گفت: اكنون بخش خصوصي در كشور فعاليت گستردهاي در زمينه اكتشافات آغاز كرده است؛ به طوري كه 100 درصد اكتشافات مربوط به طلا توسط بخش خصوصي انجام ميشود.
تاریخ: ۲/بهمن/۸۹ ساعت ۱۵:۱۳ | اخبار صنفی شناسه خبر: ۲۰۹۹
به گزارش ایسنا، وجیه الله جعفری افزود: با هدف اجرای طرح تحول اقتصادی و هدفمندی یارانهها، آزاد کردن قیمت حاملهای انرژی باعث بهبود وضعیت واحدهای صنعتی و معدنی میشود و قدرت رقابت تولیدات آنها را در بازارهای خارجی افزایش میدهد و به همین منظور خط اعتبار انرژی یکی از خط های اعتباری در قانون هدفمندی یارانههاست که مابهالتفاوت پول انرژی را به صورت سرمایه در گردش در اختیار واحدهای صنعتی و معدنی قرار میدهد.
وی بیان کرد: در بسته حمایتی تسهیلات هدفمندی یارانهها برای واحدهای صنعتی و معدنی، از دو سال قبل وزارت صنایع و معادن ستادی را تحت عنوان ستاد تحول اقتصادی در وزارتخانه متبوع تشکیل داد و مشکلات مربوط به صنعت و معدن در این ستاد مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: خروجی این ستاد که امروز به عنوان بسته حمایتی مطرح میشود، تلاشی بوده است که در این مدت سعی شده تصمیمهایی متناسب با اهداف طرح تحول اقتصادی برای واحدهای صنعتی و معدنی گرفته شود.
وی ادامه داد: خط اعتبار تسهیلات نیز خط اعتباری هدفمندی یارانه ها برای بازسازی و بهره وری بیشتر واحدهای صنعتی و معدنی است که بخشی مربوط به صنایع کوچک و بخشی دیگر مربوط به صنایع بزرگ با شرایط مناسب است.
وی گفت: در بحث تامین نقدینگی واحدهای تولیدی، طرح آمایش صنعت و معدن از طریق وزارت صنایع و معادن در حال اجراست و واحدهایی که نیاز به تامین نقدینگی داشته باشند، از طریق وزارتخانه تامین مالی می شوند.
سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن گفت: واحدهای تولیدی در زمینه حامل های انرژی نفت کوره یا نفت گاز که بیشترین مصارف را در بخش صنعت و معدن دارند، میتوانند از خط اعتباری ویژه با نرخ سهمیه ای لیتری 150 تومان استفاده کنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از نعمت گاز محرومند، تدابیری اتخاذ شده است تا شرایطی فراهم شود که واحدهای صنعتی و معدنی این منطقه بتوانند در یک شرایط مساوی با سایر استانها رقابت کنند.
مدیر کل صنایع دستی و پوشاک وزارت صنایع و معادن نیز گفت: کارخانه بافت بلوچ از دیرباز مورد توجه جدی دولت بوده و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران متولی راه اندازی این کارخانه بوده است.
وی ادامه داد: این سازمان برنامه های توسعه ای مطلوبی را برای کارخانه بافت بلوچ پیشبینی کرده است و با همکاری صندوق تامین اجتماعی و سازمان خصوصی سازی، توسعه این کارخانه را در دستور کار قرار داده است.
مدیر کل صنایع دستی و پوشاک وزارت صنایع و معادن بیان کرد: پیش نویس مصوبه کارخانه بافت بلوچ در دور سوم سفر هیات وزیران به این استان توسط سازمان صنایع و معادن منطقه و نهاد ریاست جمهوری تدوین شده است و به تصویب نهایی رئیس جمهور خواهد رسید.