طلا تحت تاثیر عوامل اقتصادی جدید!

داده های اقتصادی در اقصی نقاط جهان، با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده ولی بازار مسکن آمریکا نگران کننده است، که همین موضوع میتواند بازار طلا را حمایت کرده و مجددا این فلز گرانبها رونق بگیرد.

خبر را برای من بخوان
به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، طلا در بازار لندن در روز گذشته با نرخ 1333 دلار و 29 سنت در هر اونس معامله شد.
معاملات آتی نرخ طلا در بازار ایالات متحده به 1332 دلار و 8 سنت در هر اونس رسید.
وانگ تائو تحلیلگر رویترز گفت: با توجه به نمودارهای فیبوناجی و الگوی موج مصرفی آن، بهای طلا مجددا به جای اول بازخواهد گشت و به 1342 دلار در هر اونس خواهد رسید.

براساس این گزارش، بانک مرکزی ایالات متحده، از روز گذشته، نشست دو روزه ای را آغاز کرده که انتظار میرود با اجرای سیاستهای جدید مالی در بلند مدت شاهد بهبود چشم انداز اقتصادی در این کشور باشیم.
اونگ یی لینگ، تحلیلگر بازار طلا در سنگاپور گفت: در حال حاضر داده های اقتصادی در اقصی نقاط جهان، با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده ولی بازار مسکن آمریکا نگران کننده است، که همین موضوع میتواند بازار طلا را حمایت کرده و مجددا این فلز گرانبها رونق بگیرد.
وی گفت: این احتمال وجود دارد که قبل از شروع سال نو چین، این کشور اقدام به افزایش نرخ بهره بین بانکی کند، که همین موضوع نیز از عوامل نوسانات نرخ طلا خواهد بود.
امروز رسانه های دولتی چین اینچنین منتشر کردند: برخی از بانکهای چینی به شدت نسبت به رشد نرخ بهره نگران بوده و اعلام کردند با افزایش نرخ بهره مقدار رشد وام دهی و اعتبارات آنان از بین خواهد رفت.

گزارش سایت طلا حاکیست، هند به عنوان بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان، نرخ بهره بانکی را برای هفتمین بار در 10 ماه گذشته افزایش داد که منجر به سقوط معاملات کالاهای تجاری و طلا در سه هفته اخیر شده است.
بهای نقره با افت 0.3 درصد در بازار ایالات متحده به 26 دلار و 93 سنت در هر اونس رسید که در دو ماه گذشته در پایین ترین سطح به 26 دلار و 54 سنت در هر اونس رسیده بود.
بزرگترین صندوق بین المللی نقره اعلام کرد: منابع این صندوق با افت 30.38 تن به 10447.70 تن رسیده است.

شایان ذکر است، با وجود تایید بانک مرکزی ایالات متحده مبنی بر حمایتهای جدید مالی در این کشور، بازهم نرخ برابری دلار در برابر سبد ارزهای اصلی با کاهش همراه بود.
در نشست بانک مرکزی آمرکیا در روز گذشته، این موضوع عنوان شد که بانک فدرال سیاستهای مالی ساده تری نسبت به بانک مرکزی اروپا برای جلوگیری از رشد نرخ تورم ارائه خواهد داد و نگرانیهای مربوط به آمرکیا نسبت به بحران مالی منطقه یورو، کم اهمیت تر است.
پس از پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا، باراک اوباما، نسبت به توقف بخش هایی از هزینه های بانک مرکزی این کشور برای تقویت نرخ دلار، اوراق قرضه ایالات متحده سقوط کرد./م2