حمایت اکثر اقتصاددانان از افزایش نرخ بهره آمریکا در سال 2015

سایت طلا : نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می دهد که اکثر اقتصاددانان انتظار دارند که فدرال رزرو آمریکا در شش ماه دوم امسال نرخ بهره را افزایش خواهد داد.

خبر را برای من بخوان


به گزارش سایت طلا به نقل از آسوشیتدپرس، نظرسنجی انجمن ملی اقتصاددانان تجاری آمریکا از 293 کارشناس ارشد اقتصادی نشان می دهد که 71 درصد اقتصاددانان انتظار دارند که فدرال رزرو آمریکا در شش ماه دوم امسال نرخ بهره را افزایش دهد.

بر اساس این گزارش فدرال رزرو از دسامبر 2008 تاکنون نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کرده است. 57 درصد کارشناسان اقتصادی نیز اعلام کردند که نااطمینانی نسبت به سیاست های مالی تاثیر منفی بر روند رونق اقتصادی آمریکا نخواهد داشت.

بیش از 31 درصد اقتصاددانان شرکت کننده در نظرسنجی نیز اعلام کردند که فدرال رزرو باید در شش ماه نخست امسال نرخ بهره را افزایش دهد و 34 درصد کارشناسان اقتصادی نیز از افزایش نرخ بهره در شش ماه دوم امسال حمایت کرده اند. 24 درصد تحلیلگران اقتصادی نیز اعلام کردند که فدرال رزرو باید برای افزایش نرخ بهره تا سال 2016 میلادی صبر کند. 4 درصد کارشناسان اقتصادی نیز گفتند که فدرال رزرو باید تا بعد از سال 2016 میلادی برای افزایش نرخ بهره منتظر بماند.

اظهارات جانت یلن رئیس فدرال رزرو آمریکا نشان می دهد که سرمایه گذاران بین المللی و کارشناسان اقتصادی باید حداقل تا نشست ژوئن صبر کنند تا شاید اتفاقی برای نرخ بهره آمریکا بیفتد.

گزارش سایت طلا حاکیست، نرخ بیکاری آمریکا از حدود 10 درصد در سال 2009 میلادی به کمتر از 5.5 درصد رسیده است. یکی از مهمترین اولویت های فدرال رزرو آمریکا دستیابی به ثبات قیمت ها و رسیدن به نرخ تورم 2 درصدی است. افزایش ارزش دلار در ماه های اخیر مانع بزرگی برای افزایش نرخ تورم در اقتصاد آمریکا بوده است.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اقتصادی روشن شدن وضعیت نرخ بهره آمریکا طی ماه های آینده تاثیر زیادی بر روند تحولات ارزش دلار و قیمت طلا خواهد داشت.

بیش از 73 درصد کارشناسان اقتصادی نیز اعلام کرده اند که فدرال رزرو آمریکا باید هدف دستیابی به نرخ تورم 2 درصدی را همچنان در اولویت قرار دهد. بیش از 76 درصد اقتصاددانان همچنین از دولت اوباما خواستند تا از کنگره بخواهد ممنوعیت صادرات نفت را لغو کند. 68 درصد کارشناسان اقتصادی نیز از دولت آمریکا خواستند تا اجازه ساخت خط لوله جنجالی کی استون را بدهد./م


انتهای پیام