سایت خبری طلا

قیمت طلا برای دومین روز متوالی سقوط کرد

با وجود کاهش مبادلات طلا در بازارهای جهانی این موضوع، قابل توجه است که بدانیم سرمایه گذاران همچنان به طلا به عنوان حصار مطمئن و معتبری در برابر نابسامانیهای مالی نگاه میکنند.


به گزارش سایت طلا به نقل از کیتکو، قیمت طلا در این هفته، برای دومین روز متوالی کاهش یافت واین افت بها، به دلیل کاهش تقاضای سرمایه گذاران در بازار این فلز گرانبها بود.
با وجود کاهش مبادلات طلا در بازارهای جهانی ولی این موضوع، قابل توجه است که بدانیم سرمایه گذاران همچنان به طلا به عنوان حصار مطمئن و معتبری در برابر نابسامانیهای مالی نگاه میکنند.

برپایه این گزارش، بهای دلار در برابر سبد ارزهای اصلی با رشد 0.3 درصدی همراه بود.
بهای طلا در بازار سنگاپور با افت 0.3 درصد به 1205 دلار و 15 سنت در هر اونس رسید.
معاملات آتی طلا برای تحویل فوری درماه آگوست در بخش کامکس نیویورک با کاهش 0.2 درصد به 1205 دلار و 70 سنت در هر اونس رسید.

این گزارش می افزاید، بزرگترین صندوق مبادلات طلا (SPDR) اعلام کرد: میزان ذخایر این صندوق با افت 0.3 درصد به 1،318.91 تن رسیده است.
در روز گذشته بهای طلا در بازار اروپا به زیر 1210 دلار در هر اونس رسید.
براساس این گزارش، جلسه بانک مرکزی استرالیا امروز صبح برگزار شد و همانطور که انتظار می رفت نرخ بهره برای دومین ماه متوالی در سطح 4.5 درصد باقی ماند .چیزی که باعث تعجب تمامی معامله گران شد این بود که مقامات استرالیایی به این اعتقاد رسیده اند که نرخ بهره به اندازه کافی بالا است و دیگر نباید تغییر کند.

این گزارش حاکیست، در ماه ژوئن، عقب نشینی از ادامه شرایط ریسک پذیری در بازار جهانی و نگرانیهای مربوط به سطح بدهی های اروپا که روز به روز رشد میکرد، موجب شد تا بهای طلا به رکورد 1264 دلار و 90 سنت در هر اونس برسد.

شایان ذکر است، واینبرگ، تحلیلگر کامرزبانک گفت: در سراسر ماه ژوئن، ذخایر صندوق بین المللی طلا نسبتا ثابت بود و سرمایه گذاران نسبت به معاملات طلا رغبت کمتری داشتند.
وی افزود: بسیاری از خریدها مبنی بر ترس و بیم سرمایه گذاران نسبت به افزایش نرخ طلا بود.
او گفت: مردم در حال حاضر، نسبت به اقدامات بانک مرکزی اروپا خوش بین بوده و در انتظار بهبود بحران موجود در اروپا هستند.
واینبرگ گفت: ما انتظار داریم، در سه ماهه چهارم، بهای طلا مجددا افزایش خواهد یافت و به بالاتر از مرز 1300 دلار در هر اونس خواهد رسید.