رسانه حرف اول را می زند

سایت طلا: عضو هیئت امنای بازار طلا و جواهر تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر تهران اعلام کرد: در این نمایشگاه از همه ظرفیتهای صنف طلا و جواهر به ویژه رسانه های فعال این صنف استفاده شود.

خبر را برای من بخوان


فرشید یزدانی ضمن بیان لزوم استفاده از تمام پتانسیل های صنف طلا و جواهر در نمایشگاه امسال طلا و جواهر گفت: به نظر می رسد در صنف ما رسانه مورد بی مهری واقع شده و ما باید همه را در حمایت از رسانه تشویق کنیم.

وی جایگاه رسانه را در تمامی بخشها بخصوص صنف طلا و جواهر مهم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: تبلیغات همه دنیا فراگرفته و برندهای بزرگ فقط روی تبلیغات کار خود را پیش می برند، الان در هرخانه ای یک کامپیوتر و یک لپ تاپ وجود دارد و به راحتی رسانه در همه جا نفوذ کرده است.

عضو هیئت مدیره پاساژ طلای اردیبهشت بازار تهران افزود: خواهش من از همه دوستان، متولیان و مسئولین اتحادیه ها، انجمن ها و تشکلهای مختلف این است که هرجا می بینیم که خلأیی در بحث اطلاع رسانی داریم، به رسانه توجه کنند به آنان بها دهند تا بتوانیم حرف خودمان را به گوش همه مردم و مسئولین برسانیم، هدف ما این است که این صنف حفظ شود و این صنعت به قدمت خودش باقی بماند.

یزدانی با اشاره به اهمیت و جایگاه صنف طلا و جواهر تأکید کرد: صنعت ما صنعت بزرگی است که حرف های بسیاری برای دنیا دارد و باید از همه لحاظ پوشش خبری داده شود، اهمیت رسانه اهمیت صنف است چرا که با رسانه صنف و صنعت ما معرفی می گردد، و لازم است به آن توجه ویژه و از رسانه استفاده شایسته ای شود و همه دست به دست هم دهیم تا این صنعت آنگونه که در شأن آن هست حفظ و ارتقاء یابد.

وی نمایشگاهها را محل ارائه بهترین محصولات در هر صنف اعلام کرد و در گفتگو با سایت طلا گفت: برگزاری هرچه با شکوهتر نمایشگاه به نفع صنف طلا و جواهر است، و سابقه ی طولانی پیشرفت ما را به رخ همگان می کشاند، علاوه بر این که اگر احیاناً ضعفی هم داشته باشیم در این نمایشگاه خود را نشان می دهد.

این معتمد بازار طلای تهران نمایشگاه طلا و جواهر را محل خوبی برای دعوت از کارشناسان و خبرگان صنف طلا و جواهر و مصاحبه با ایشان برشمرد و تصریح کرد: در سالهای آینده باید از اتحادیه طلا و جواهرتهران بخواهیم که متولی این نمایشگاه خود اتحادیه باشد که اگر کمبودی باشد با وجود خود اتحادیه طلا از بین برود و هرچه شایسته تر این نمایشگاه برگزار شود.

وی در مورد برگزاری نمایشگاههای طلا و جواهر یادآور شد: بحث من این نیست که بگویم که گروهها و تشکلهای دیگر نباشند و یا نمی توانند این نمایشگاه را اداره کنند، هدف این است که همه گروهها و اتحادیه ها و انجمن ها با مدیریت واحد اتحادیه طلا و جواهر در نمایشگاه حضور یابند و متولی این امر خود اتحادیه طلا و جواهر تهران باشد که همه تحت پوشش آن قرارگیرند.

عضو هیئت امنای بازار طلای تهران با اشاره به نشست ژنو نتیجه ی مذاکرات ایران و 1+5 را در دراز مدت برای بازار ثمر بخش عنوان کرد و افزود: مردم به شدت پی گیر مذاکرات و آثار آن بر روی بازار هستند، که ثمره این نشستها تا کنون تقویت پول ملی بوده، گرچه به طور طبیعی رکود نسبی در پی افت قیمتها در بازار حاصل شده است، ولی آینده خوبی در انتظار این بازار است و رونق تولید و کسب و کار می تواند از نتایج آن باشد.

یزدانی عکس العمل مردم در مقابل قانون مالیات بر ارزش افزوده را در افت حجم معاملات مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر در طرح مالیات برارزش افزوده در مورد طلا بررسی شود واقعیت این است که طلا کالایی است که مرتباَ بازیافت شده و تبدیل به مصنوعات جدید می شود و اگر قرار است مالیات از آن گرفته شود باید از مبدأ ورود و خروج به آن تعلق گیرد، که در مورد این قانون مردم و تولیدکنندگان بسیار مضطرب هستند.

این فعال بازار طلای تهران تغییر و تحولات اخیر در اتحادیه طلا و جواهر تهران را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: افرادی که همکنون در رأس اتحادیه قرارگرفته اند افراد باسابقه و مدیری هستند که می خواهند در صنف آرامش کلی برقرار شود، و برخی از آنان با از خود گذشتگی تعامل بیشتری را در صنف نشان دادند، و سعی کردند که برخی از بد اخلاقی ها را از بین برده و تلاش کنند صنف طلا و جواهر به جایگاه اصلی خود هدایت شود و ضمن ساماندهی کلی صنف، کارها را خیلی بهتر از قبل اداره کنند.


انتهای پیام