سایت خبری طلا

همکاری ایران و ترکیه در صنعت طلا و جواهر

سایت طلا: با انعقاد همکاری مشترک بین اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران و اتاق طلای استانبول ترکیه، زمینه رشد و تعاملات صنعت طلا و جواهر کشورمان افزایش می یابد.




به گزارش سایت طلا علیرغم رشد کشورمان طی سالهای اخیر در صنعت طلا و جواهر، برای رشد بیشتر و پرکردن خلاء و کسب تجربیات در این صنعت، کشورهایی که در یک دهه اخیر پیشرفتهای خوبی در سطح جهانی داشته اند می تواند الگویی مناسب برای ارتقاء این صنعت 4 هزار ساله کشورمان باشد.

در همین زمینه عباداله محمد ولی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر در گفتگو با سایت طلا، ضمن بیان انعقاد تفاهم همکاری با فعالین صنعت طلا و جواهر ترکیه اعلام کرد: در قراردادی که با اتاق طلای استانبول منعقد شد، طرفین در هفت مورد، زمینه همکاری و تعامل بیشتر را در دستور کار و توافق خود قرار دادند.

وی بحث تبادل اطلاعات، ارتباطات هیئت های تجاری، و حضور در نمایشگاه های دو طرف را از مهمترین موارد این قرارداد برشمرد و گفت: در بخش سرمایه گذاری توافق شد تا طرف ترک و ایرانی مقدمات تعامل بیشتر و حضور تجار را تسهیل بخشند، که این مقدمات ان شاءاله به یک واقعیت برای دو کشور بوقوع بپیوندد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر با اشاره به میل دو طرف برای ورود به صادرات اظهار داشت: در این تفاهم نامه برآن شد تا مجوز رفت وآمد هیئت های تجاری و نمایشگاهی، ایجاد بانک اطلاعاتی، بازدید از کارخانه های یکدیگر و برگزاری سمینارهای تخصصی پیگیری و انجام گردد.

محمدولی با بیان رشد تکنولوژی ترکیه طی سالهای اخیر در صنعت طلا و جواهر، و لزوم استفاده از این پتانسیل عنوان کرد: در رفت و آمدهای دولتی و رؤسای دو کشور تمایل خوبی برای ارتباط فی مابین ایجاد شده و قرارگرفتن این کشور در همسایگی ما مزیت خوبی برای این زمینه فراهم نموده است.

این فعال صنفی دربرگیری دو کشور در صنعت طلا و جواهر را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: با ارتباط بیشتر بین ترکیه و ایران در زمینه صنعت طلا و جواهر، می توان از طرحها و مدلهای سنتی و مدرن دو طرف، به همراه تبادل اطلاعات، ضمینه رونق بیشتر و ارتقای کیفیت مصنوعات طلا را در کشور ایجاد کرد.

وی با اشاره به برگزاری همایش راهکارهای تولید و صادرات طلا و جواهر یادآور شد: در همایشها باید بتوانیم نقطه ضعفهای خود را برطرف کرده، و در آن حلقه ارتباطی بین فعالان اقتصادی در بخش طلا در سراسر کشور ایجاد کنیم، و بر خلاف آنچه در گذشته روی داده، که این همایشها غالباً چیزی شبیه میهمانی و جشن و دور هم جمع شدن بود، باید نقطه نظرات هم را در رشد این صنعت بکار ببندیم.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ضمن گلایه از قشری گری در این صنف توصیه کرد: در صنعت طلا و جواهر باید همه در کنار یکدیگر باشیم و مشکلات را از طریق بازار از بین ببریم. اعتقادعمیق من این است که بازار باید در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها حضوری قوی داشته باشد، و معتمدین صنف به عنوان مشاور در مجامع حضور پررنگ داشته باشند./ج


انتهای پیام