وضعیت طلا در بازارهای جهانی
خرید فیزیکی طلا توسط کشورهای آسیایی از جمله تایلند و اندونزی منجر به تقویت بازار طلا و حمایت نرخ این فلز گرانبها شده است.
به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز: خوش بینی سرمایه گذاران بازار طلا نسبت به تلاش های سیاستگذاران اروپایی به تصویب کمک مالی اضطراری برای یونان، توسط دیدگاه منفی آژانس اعتباری S & P نسبت به رتبه بندی اعتباری این کشور، منجر به افزایش ترس سرمایه گذاران نسبت به موقعیت اقتصادی این کشور گردید و آنان ترجیحا ثروت خود را در بازار طلا به عنوان یک پناهگاه امن، سرمایه گذاری کردند، که همین موضوع باعث رشد حجم معاملات طلا و نرخ این فلز گرانبها شد.
براساس این گزارش، خرید فیزیکی طلا توسط کشورهای آسیایی از جمله تایلند و اندونزی منجر به تقویت بازار طلا و حمایت نرخ این فلز گرانبها شده است.
هشدار آژانس رتبه بندی اس اند پی به یونان، سرمایه گذاران را به سمت بازار طلا سوق داده و بهای این فلز گرانبها در روز گذشته در بازار لندن به 1497 دلار و 56 سنت در هر اونس رسید.
دومینینک اشنایدر، مدیر و تحلیلگر شرکت تجاری گفت: راه زیادی تا لمس سطح 1500 دلار در هر اونس برای طلا باقی نمانده و در حال حاضر طلا در انتظار کوچکترین خبر است تا روند صعودی را در پیش گیرد.
اشنایدر افزود: بهای طلا از سال 2008 تاکنون روند صعودی را به همراه داشته و در کوتاه مدت ما شاهد افت بهای این فلز گرانبها بودیم، پس میتوان این احتمال را داد که طلا مجددا قدرت خواهد گرفت.
برپایه این گزارش، وانگ تائو، تحلیلگر بازار طلا و انرژی در رویترز گفت: طبق سیگنالهای فنی طلا و تجزیه و تحلیل نمودارهای این فلز گرانبها، بهای طلا در محدوده 1479 دلار تا 1514 دلار در هر اونس در نوسان خواهد بود.
همراه با نزدیک شدن به ماه رمضان، خرید فیزیکی طلا در بازار اندونزی و بازارهای تایلند و سنگاپور نیز رونق گرفته و همین امر میتواند یکی از دلایل رشد نرخ این فلز گرانبها باشد.
به دلیل زمان کشت کشاورزان در هند، بازار طلا در این کشور، به عنوان یکی از بزرگترین مصرف کنندگان طلا، کاهش یافته است.
گفتنی است، شاخص اشتغال در آمریکا در آخر هفته اعلام خواهد شد، که از جمله داده های اقتصادی است که نشانگر میزان سلامتی بزرگترین اقتصاد جهان خواهد بود و به همین دلیل اکثر سرمایه گذاران در انتظار نتایج این شاخص خواهند بود./م2