به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور»، بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، ونزوئلا در مقایسه با سایر کشورهای آمریکای لاتین دارای بیشترین میزان ذخایر طلا میباشد و 361 تن از این فلز گرانبها را انباشته کرده است.
شورای جهانی طلا همچنین گزارش داد که پس از ونزوئلا، مکزیک با 122.2 تن طلا (2.4 درصد از ذخایر خود) در رتبه دوم بیشترین میزان ذخایر این فلز گرانبها نسبت به سایر کشورهای آمریکای لاتین قرار دارد.
برزیل و آرژانتین نیز به ترتیب با 67.2 تن (0.7 درصد از ذخایر خود) و 61.7 تن طلا (6.9 درصد از ذخایر خود) رتبه سوم و چهارم از نظر بیشترین میزان ذخایر این فلز گرانبها را دارا میباشند.
در رتبهبندی جهانی نیز ونزوئلا با 68 درصد از ذخایر موجود خود از طلا که در ماه ژوئن سال جاری میلادی به 367.6 تن کاهش یافت در جایگاه شانزدهم قرار دارد.
در سال 2011 میلادی، «هوگو چاوز» رئیسجمهور ونزوئلا دستور بازگشت بخش بزرگی از ذخایر طلای این کشور را که در بانکهای خارجی سپرده گذاشته شده بود را داد؛ اقدامی که توسط صندوق بینالمللی پول (IMF) در دهه 1980 میلادی اعمال شد.
بر اساس آمارهای رسمی، آمریکا با 8 هزار و 133.5 تن طلا (به معنای 73.7 درصد از کل ذخایر این کشور) کشوری با بیشترین میزان ذخایر این فلز گرانبها در جهان میباشد.
آلمان و صندوق بین المللی پول نیز به ترتیب با 3 هزار و 381 تن (67.6 درصد از ذخایر خود) و 2 هزار و 814 تن طلا در جایگاه دوم و سوم این رتبهبندی جهانی قرار دارند.
اسپانیا با 281.6 تن طلا آنچه که نمایانگر 19.3 درصد از ذخایر این کشور میباشد در جایگاه بیستمین کشور با بیشترین میزان این فلز گرانبها در جهان قرار دارد.
از ماه فوریه سال 2010 میلادی طلا در پایینترین محدوده خود قرار گرفت و ارزش آن به 1 میلیون و 72 هزار دلار در هر انس رسید با این حال کارشناسان مربوطه پیشبینی کردهاند که وضعیت این فلز گرانبها در طولانی مدت مثبت خواهد بود و بنابراین طلا را به عنوان یک دارایی بسیار قابل اعتماد ارزیابی کردند.
انتهای پیام