به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکونیوز، مایک مک گلون مدیر تحقیقات صندوق سرمایه گذاری ئی تی اف تصریح کرد: قیمت طلا در ژانویه 2015 میلادی به بیش از 1300 دلار در هر اونس رسیده بود ولی طی ماه های اخیر به سطح 1100 دلاری بازگشته است.
بر اساس این گزارش وی افزود: انتشار متن مذاکرات نشست اخیر فدرال رزرو موجب افزایش مجدد قیمت طلا شده و به نظر من این احتمال وجود دارد که قیمت طلا به سطح ژانویه یعنی 1300 دلار در هر اونس بازگردد.
این تحلیلگر اقتصادی گفت: به نظر من قیمت طلا در ماه های اخیر به پایین ترین سطح خود نزدیک شده است و اکنون این احتمال وجود دارد که قیمت این فلز گرانبها بار دیگر روندی صعودی بگیرد. آخرین باری که قیمت طلا ابتدا با کاهش شدید و سپس افزایش نسبی روبرو شد در دسامبر 2013 میلادی بود که قیمت طلا تا 1190 دلار کاهش یافت ولی سپس تا مارس 2014 میلادی تا 1380 دلار افزایش را تجربه کرد.
وی در ادامه افزود: به نظر من قیمت طلا می تواند در شرایط کنونی تحت تاثیر رشد تقاضا و کاهش عرضه با افزایش بیشتری روبرو شود. به نظر می رسد دستیابی به قیمت 1300 دلار در هر اونس چندان دور از دسترس نخواهد بود.
این کارشناس ارشد اقتصادی گفت: اگر فدرال رزرو در نشست سپتامبر یا دسامبر نرخ بهره را افزایش دهد این مساله بی شک در کوتاه مدت موجب افزایش ارزش دلار شده و در نهایت به ضرر قیمت طلا تمام خواهد شد.
تصمیم چین برای کاهش ارزش یوان در برابر دلار با هدف افزایش و توسعه صادرات نیز تاثیر زیادی بر روند نوسانات قیمت طلا در روزهای گذشته داشته است. این اقدام چین با انتقاد شدید آمریکا و سایر کشورهای غربی روبرو شده است.
به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، این اقدام چین می تواند تا حد زیادی بر تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای افزایش نرخ بهره طی ماه های آینده تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام /